Brouwerij Rolduc 10 jaar in Kerkrade!

Afgelopen week feliciteerde wethouder Alexander Geers (Economische Zaken) Brouwerij Rolduc met haar 10 jarig bestaan. “Van thuis bier brouwen in de keuken naar een brouwerij met proeflokaal en een winkel op Abdij Rolduc, er is veel gebeurd in de afgelopen 10 jaar”, aldus oprichter en eigenaar Wim Eussen van Brouwerij Rolduc. Naast de brouwerij runnen de brouwers ook Brouwerij Rolduc Winkel in Abdij Rolduc.

Kwaliteit
“Als brouwers hebben we ons ten doel gesteld om lekkere bieren te brouwen die los van stijl of biersoort altijd vragen om een tweede slok of glas”, aldus Wim Eussen, tevens Internationaal Erkend Biersommelier. “Dit doel bereiken we door gebruik te maken van ingrediënten die daar vandaan komen waar de kwaliteit het hoogst is”.


Doorgroeien
Stilzitten doen de brouwers echter niet! “De nabije toekomst zal er ook niet om liegen: met de opening van het nieuwe brouwhuis in het najaar en het opzetten van een distilleerderij hebben we voldoende uitdagingen voor de boeg”, aldus mede-eigenaren Wiel en Elmar Choinowski.

 

Meer informatie
Bezoek Brouwerij Rolduc in Abdij Rolduc aan de Heyendallaan 82 in Kerkrade of ga naar www.brouwerij-rolduc.nl