dagjeuit

Dagje uit

Een gezellig dagje uit met je partner of met het hele gezin? Kerkrade is een stad met een breed scala aan attracties en bezienswaardigheden. Doe kennis op tijdens een bezoek aan Museumplein Limburg of leef je uit in het LeisureDome.

BK-header_0000_Agenda2

Evenementen

Zin in een leuk evenement, prachtig concert of boeiende rondleiding? In Kerkrade is altijd iets te beleven! Kijk in onze Agenda. Wil je een evenement in onze stad organiseren, meld je dan via beleef@kerkrade.nl.

shoppen

Shoppen

Ook voor gezellig shoppen kom je naar Kerkrade. Van de nieuwste mode tot vintage en de leukste hebbedingetjes. Hier vind je het allemaal!

Romario Rosch

Sport & ontspanning

Kerkrade heeft talloze mogelijkheden voor sport en ontspanning. Ontdek het hier!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wandelen

Een verrassende wandeling door het stadshart of heerlijk onthaasten in de Anstelvallei en het Wormdal. Beekdalen, bospartijen en monumentale gebouwen wisselen elkaar af. Er zijn korte én langere routes, dus voor ieder wat wils!

Stadswandeling oktober 2019

Rondleidingen

Wil je meer weten over Kerkrade? Boek dan een rondleiding! Een deskundige gids vertelt je unieke verhalen over wat zich heeft voorgedaan in Kerkrade tijdens de Tweede Wereldoorlog of de rijke geschiedenis van de stad en de enorme transformatie die zij de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

AB75A449-4CA6-4E85-AC0B-FDFA0CAC61DB

Fietsen

Fietspunt, gelegen aan de Niersprinkstraat 4, is een overdekte fietsenstalling midden in het centrum van Kerkrade. Je kunt hier gratis én onder toezicht je fiets, e-bike, scooter of bromfiets stallen.

De openingstijden van Fietspunt zijn op woensdag en donderdag van 12.00 tot 18.30 uur, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 18.30 uur.

Ben je op zoek naar fiets inspiratie? We hebben de leukste fietsroutes van Kerkrade voor je op een rijtje gezet.

Parking lot with parked vehicles and empty places

Parkeren

Parkeren in hartje stad? De belangrijkste parkeergelegenheden in Kerkrade Centrum vind je hier.

Het Kerkrade van...

Benieuwd wat er allemaal in Kerkrade te zien en te doen is? Bekijk de video’s! 

Kerkrade écht beleven?