Beleef Kerkrade Kadokaart

De Beleef Kerkrade Kadokaart is een initiatief van, voor en door de gemeente Kerkrade in afstemming met de lokale ondernemers. Het is een leuk cadeau om te geven en te krijgen zoals met verjaardagen, Kerstmis en andere feestdagen. Op de kaart kun je een bedrag zetten dat een veelvoud is van € 5,-, met een maximum van € 50,-. Je hoeft het gehele bedrag niet in een keer te besteden.

Kadokaart

DÉ KADOKAART

VAN KERKRADE

De Beleef Kerkrade Kadokaart is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten, terug te vinden via onderstaande link. Je kunt de kaart inwisselen bij de deelnemende zaken. Deze zijn te vinden via de link deelnemende zaken.

VERRAS

JOUW NETWERK

De Beleef Kerkrade Kadokaart is niet alleen een geschikt cadeau voor particulieren. Ook voor bedrijven en organisaties is het een mooi geschenk om te geven aan personeel of zakelijke relaties. Indien wenselijk, kunnen wij zorgen voor een reeks kaarten. Neem hiervoor contact op met cadeaukaart@kerkrade.nl.

DOE OOK MEE

ALS ONDERNEMER

Kerkrade is een stad waar gezelligheid, ontmoeting en verbondenheid centraal staan. Een stad met een dorps karakter en een hechte gemeenschap. De hoogste tijd om ook partner te worden, door je op te geven als deelnemende zaak die de Beleef Kerkrade Kadokaart ook accepteert als betaalmiddel. Heb je interesse? Meld je aan via onderstaande link.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen of ondervind je problemen met het gebruik van de kaart? Kijk dan of je vraag al eerder is gesteld én is beantwoord door te klikken op onderstaande knop. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met cadeaukaart@kerkrade.nl.

Daarnaast willen wij je nog wijzen op de algemene voorwaarden en de privacy voorwaarden die verbonden zijn aan het gebruik van deze kaart. Zie hiervoor de betreffende knoppen op deze pagina.

Cadeaukaart kopen

Waar koop ik de cadeaukaart?

De fysieke cadeaukaart is te koop bij de op de website opgenomen verkoopunten. Kijk voor meer info op deze site onder het kopje ‘Kadokaart”.

Kan ik meerdere cadeaukaarten in één keer kopen?

Ja, dat kan.

Kan ik de cadeaukaart cadeau doen in een geschenkverpakking?

Deze zijn binnenkort beschikbaar.

In welke waarden is cadeaukaart verkrijgbaar?

Bij de verkooppunten kun je zelf aangeven voor welk bedrag tussen € 5,- en € 50,- je een cadeaukaart wilt kopen. De kaart is te koop bij de op de website vermelde verkooppunten. De digitale kaart is alleen te koop in vaste waardes.

Overige vragen en vragen deelnemende ondernemers

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Wil je een bestelling van een cadeaukaart die je hebt gedaan wijzigen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via cadeaukaart@kerkrade.nl. Houd je bestelnummer bij de hand.

Ik heb een klacht, wat kan ik nu doen?

Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van de cadeaukaart of problemen bij het gebruik van de kaart, laat ons dit zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met via cadeaukaart@kerkrade.nl.

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden?

De algemene voorwaarden leest u op deze website.

Hoe kan ik acceptatiepunt worden?

De cadeaukaart is er voor lokale ondernemers in de gemeente Kerkrade. Voor meer informatie over het aanmelden als acceptant voor de cadeaukaart kun je een e-mail sturen naar cadeaukaart@kerkrade.nl.

Zijn er kosten verbonden aan deelname?

Nee, deelname is gratis.

Wat moet ik doen als iemand een cadeaukaart komt inleveren?

Er zijn 2 manieren op de kaart af te waarderen:

  • Cadeaukaarten scannen via een app op je telefoon of tablet
    Ga naar de ‘CCV-Connect’ app en scan de QR-code met de camera op je telefoon of tablet. Vervolgens kun je in het scherm het gewenste bedrag aangeven dat ingeleverd / afgewaardeerd moet worden.
  • Cadeaukaarten accepteren zonder app
    Wil je liever accepteren zonder app. Dan kun inloggen op je account via http://benelux.ccvlab.eu/backoffice en het nummer dat bij de QR code op de cadeaukaart staat invoeren.

In jouw account kun je ook jouw bedrijfsinstellingen wijzigen of rapportages inzien.

Op welke systemen kan ik de CCV Connect app downloaden?

Op alle apparaten die op IOS en Android draaien. Voor iPhone geldt v.a. iOS 11 en voor Android vanaf versie 7.1. Het werkt ook op oudere versies maar daar geeft onze leverancier geen support op.

Wat is het btw-percentage van de cadeaukaart?

De cadeaukaart is vrijgesteld van btw. Bij verkoop van de kaart hoeft over de kaartwaarde geen btw te worden afgedragen. Bij besteding van de kaart moet over de ondernemer over de volledige transactiewaarde btw afdragen.

Hoe verloopt de betaling?

Beleef Kerkrade zorgt voor de verkoop van kaarten in de verkooppunten en via de website. Ook beheren en controleren we de kaarten die worden uitgegeven. Betaling van de geaccepteerde kaarten gebeurt tweewekelijks via overschrijving naar het bij de registratie opgegeven bankrekeningnummer. In het ondernemersdashboard op https://benelux.ccvconnect.eu/backoffice/#/dashboard kunnen de geaccepteerde kaarten worden gevolgd.

Waar kan ik terecht voor (technische) vragen en storingen

Je kunt hiervoor contact opnemen met via cadeaukaart@kerkrade.nl.

Wat doe ik met de cadeaukaart als een klant deze inlevert?

Deze worden niet hergebruikt en kunnen daarom worden weggegooid.

Wat is het verdienmodel?

<Naam stad> zorgt voor de werking en promotie van de cadeaukaart. De kosten worden gedragen door <invullen of er met een commissie gewerkt wordt / naam stad>. Uiteraard worden de deelnemers tijdig op de hoogte gebracht van wijzigingen in deze opzet.

Opzegtermijn

Er wordt vooralsnog geen opzegtermijn gehanteerd. Mocht dit anders worden in de toekomst dan worden deelnemers daar eerst over geïnformeerd.

Mijn vraag staat hier niet tussen

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op via cadeaukaart@kerkrade.nl.

Kaart gebruiken

Waar kan ik mijn cadeaukaart besteden?

Klik hierboven in het hoofdmenu voor een lijst met ondernemers die de kaart accepteren.

Moet het tegoed op de kaart in één keer worden besteed?

Nee, de cadeaukaart kan bij meerdere inleverpunten ingewisseld te worden.

Hoe lang is mijn cadeaukaart geldig?

De tegoeden die worden aangehouden op de cadeaukaart zijn geldig tot uiterlijk 2 jaar na aanschaf. Na die periode kan de cadeaukaart niet meer worden gebruikt.

Waar kan ik zien tot wanneer mijn cadeaukaart geldig is?

Benieuwd hoe lang dat jouw cadeaukaart nog geldig is? Dit kun je controleren via de volgende link: https://benelux.ccvconnect.eu/portal/#/home/gift.

Waar kan ik zien hoeveel tegoed ik op mijn cadeaukaart heb staan?

Benieuwd hoeveel tegoed er nog op jouw cadeaukaart staat? Dit kun je controleren via de volgende link: https://benelux.ccvconnect.eu/portal/#/home/gift. Direct scannen van de QR-code op je telefoon of tablet kan ook. Natuurlijk kun je het saldo ook bij de deelnemende winkels opvragen.

Hoe betaal ik met mijn cadeaukaart?

De cadeaukaart werkt heel simpel. Op de cadeaukaart staat een QR-code. Deze wordt in de winkel gescand. Je hoeft niet in een keer het gehele bedrag dat op de cadeaukaart staat uit te geven. En ook niet in één winkel.

Ik heb een pdf-bestand via de mail gekregen, maar ik heb geen printer.

Dat is geen probleem. Je kunt je e-mail ook via je telefoon laten zien en af laten scannen.

Kan ik de cadeaukaart ook inleveren als ik de kaart niet meer heb?

Om het bedrag van de cadeaukaart te kunnen vaststellen moet de QR-code gelezen worden. Dus zonder kaart of pdf-bestand kan de cadeaukaart niet ingeleverd worden.

Kan ik de cadeaukaart voor geld inwisselen?

Nee, de kaart is niet inwisselbaar voor geld.

Wat gebeurt er bij verlies of diefstal van de cadeaukaart?

In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats.

Koop de Beleef Kerkrade kadokaart