Category: Nieuws

Brouwerij Rolduc 10 jaar in Kerkrade!

Brouwerij Rolduc 10 jaar in Kerkrade!

Afgelopen week feliciteerde wethouder Alexander Geers (Economische Zaken) Brouwerij Rolduc met haar 10 jarig bestaan. “Van thuis bier brouwen in de keuken naar een brouwerij met proeflokaal en een winkel op Abdij Rolduc, er is veel gebeurd in de afgelopen 10 jaar”, aldus oprichter en eigenaar Wim Eussen van Brouwerij Rolduc. Naast de brouwerij runnen de brouwers ook Brouwerij Rolduc Winkel in Abdij Rolduc.

Lees meer

SUPERLOCAL Buurtfeest van en voor Bleijerheide

SUPERLOCAL Buurtfeest van en voor Bleijerheide

Het project SUPERLOCAL Super Circular Estate is al enige tijd afgerond en nu ook de openbare ruimte gereed is, wordt het geheel op 10 juni feestelijk officieel geopend. Initiatiefnemers HEEMwonen en Gemeente Kerkrade hadden een gezamenlijke ambitie bij deze circulaire gebiedsontwikkeling. Op zaterdag 10 juni organiseren zij een gratis toegankelijk buurtfeest voor alle inwoners van Bleijerheide. Het feest vindt plaats van 12.00 tot 16.00 uur rondom het terrein van SUPERLOCAL.

Lees meer

ZOLUUX nieuw in Kerkrade!

ZOLUUX nieuw in Kerkrade!

Afgelopen zaterdag opende wethouder Alexander Geers (Economische Zaken) ZOLUUX aan de Hamstraat 70 in Kerkrade, een nieuwe winkel voor hoogwaardige en luxe tuinproducten. ZOLUUX komt uit de koker van Herman en Ritchy Blaauw. Samen met twee compagnons, Marcel Spierts en Khalil El Ghanfoud, zijn zij ZOLUUX begonnen: een showroom in Kerkrade, met online webshop op zoluux.nl

Lees meer

Italiaanse Middag op Pinkstermaandag

Italiaanse Middag op Pinkstermaandag

Welkom bij de bruisende Italiaanse middag in het hart van Kerkrade! Op Pinkstermaandag 29 mei van 13.00 tot 17.00 uur nodigen we je uit om een onvergetelijke middag te beleven, doordrenkt met de charme en smaken van Italië. Laat je betoveren door een scala aan culinaire hoogstandjes, traditionele melodieën en verrassende activiteiten die je meenemen op een reis naar het prachtige Italië.

Lees meer

X
Naar de inhoud springen