White Thursday met Raadhuis als decor!

Op donderdag 6 april 2023 keert White Thursday vanaf 16.00 uur terug op de Markt: “We hebben gekozen voor een nieuw concept waarbij het Raadhuis het decor voor het evenement is. Hierdoor ontstaat een geheel nieuwe beleving voor het publiek”, aldus wethouder Tim Weijers (Evenementen & Stadsmarketing).

Doorontwikkeling met ideeën publiek
Het nieuwe concept voor White Thursday 2023 is mede tot stand gekomen dankzij diverse ideeën van bezoekers en ondernemers op de Markt. Dit heeft geleid tot de nieuwe opzet, waarbij het Raadhuis het stralende middelpunt van het evenement wordt. Dankzij uitgekiende lichteffecten én extra geluidsmasten ontstaat er voor de bezoeker een totaalbeleving die vanaf elke plek op de Markt te ervaren is.

Line-up
Organisator Marc van de Sluis van Mcsluis Events programmeert aansprekende acts, waaronder het veelbelovende Kerkraadse dj-talent Stanley Redex, het Kerkraadse DJ duo Jos O. & Kevin S en Marco. Verder staan Kim Kaey en Billy the Kit op het podium. Er worden nog enkele artiesten aan de line-up toegevoegd; volg de Social Media kanalen van Beleef Kerkrade voor het laatste nieuws!

Gratis toegang
Het evenement is net zoals voorgaande edities gratis te bezoeken voor alle leeftijden en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Kerkrade.

Speciale winactie
Beleef Kerkrade verloot een speciaal VIP-arrangement onder de liefhebbers van het evenement! Maak kans op een Backstage Meet & Greet met de DJ’s van White Thursday. Het raadhuis vormt de backstage van deze White Thursday editie. Houd de Social Media kanalen van Beleef Kerkrade in de gaten; hierop wordt deze winactie bekend gemaakt.

 

11 jaar White Thursday
In 2011 is de gemeente gestart met White Thursday in het kader van de toen lopende gemeentelijke campagne om het Glazen Huis van 3FM naar Kerkrade te halen. Het dance-event was zo’n succes dat besloten werd om het ook in de daarop volgende jaren te laten plaatsvinden. In 2022 vierde het evenement op grootse wijze het 10-jarig jubileum. “We zijn blij dat het gelukt is om dit evenement in stand te houden en een mooie 11 e editie te programmeren”, besluit wethouder Weijers.