Vitaliteitsruimte

Vitaliteitsruimte geopend in Flexiforum!

Onlangs heeft wethouder Tim Weijers (Personeel & Organisatie en Vastgoed) op ludieke wijze de nieuwe Vitaliteitsruimte in het bedrijfsverzamelgebouw Flexiforum geopend. “Vitaliteit en bewegen op het werk zijn van cruciaal belang voor zowel de fysieke als mentale gezondheid van onze werknemers als de algehele productiviteit en sfeer binnen onze organisatie. Frisse ideeën en nieuwe perspectieven zijn vaak het resultaat van een heldere en actieve geest. Bewegen en samen sporten helpt daarbij”, aldus wethouder Weijers. “In het Flexiforum is een deel van onze medewerkers actief en naast hen kunnen huurders gebruik maken van onze faciliteiten”.

Vie – leven in beweging

Flexiforum, dat bekend staat als een bruisende ontmoetingsplaats voor ondernemers, bedrijven en maatschappelijke organisaties, verwelkomt met open armen deze nieuwe toevoeging aan haar faciliteiten. De Vitaliteitsruimte in Flexiforum sluit aan op Vie – leven in beweging. Vanuit Kerkrade wordt verbetering van gezondheid en vitaliteit van de inwoners gestimuleerd. Dat is een investering in de toekomst van de stad.

Flexiforum 

Flexiforum is een bijzonder bedrijfsverzamelgebouw gestart in 2020 waarbinnen de gebruikers zorgen voor een nadrukkelijke meerwaarde voor het gebouw, de gemeente Kerkrade en haar inwoners. Het biedt een platform om functies met elkaar te verbinden en daarmee samenhang te stimuleren op zowel sociaal, maatschappelijk als economisch vlak. Juist de verschillende insteken, achtergronden, competenties en ideeën van de mensen die elkaar ontmoeten bij Flexiforum vormen de kracht. Maandelijks bezoeken meer dan 2.000 het gebouw. Flexiforum is een actieve community, gericht op: leren, werken & leven!

Uitbreiding Flexiforum

Ondertussen breidt Flexiforum verder uit. Momenteel wordt daartoe het naastliggende voormalige Sancta Maria gebouw verbouwd. Deze verdere uitbreiding van Flexiforum is naar verwachting eind 2024 gereed.

Interesse in Flexiforum

Heeft u interesse in vestiging van uw bedrijf, stichting of organisatie in Flexiforum, neem dan contact op met Roger Burgers via mailadres info@flexiforum.nl. Bezoek Flexiforum aan de Spekhofstraat 15 in Kerkrade, of online via www.flexiforum.nl.