Visible Producties viert 10-jarig bestaan

Visible Producties viert 10-jarig bestaan!

Visible Producties viert 10-jarig bestaan!

Op 1 mei 2024 vierde Visible Producties uit Kerkrade een bijzondere mijlpaal, het 10-jarig bestaan! Wethouder Alexander Geers (Economische Zaken) feliciteerde eigenaar Paul Lemmens met zijn jubileum. Visible Producties maakt commerciële video’s voor bedrijven, overheden en andere organisaties. “Wij maken geen films ‘omdat het leuk is’, maar zien video als een modern en toegankelijk communicatie- en marketingmiddel”, aldus Paul Lemmens.

Hoogtepunt
Visible Producties heeft zich de afgelopen jaren stevig vanuit Kerkrade in de regio gevestigd, met een focus op samenwerkingen met onder meer Beleef Kerkrade en bedrijven in de regio. Het hoogtepunt was het live opnemen en uitzenden van d’r jroeëse tsog, de carnavalsoptocht in Kerkrade, een lang gekoesterde droom van Paul Lemmens.


Naar Flexiforum

Visible Producties is momenteel gevestigd in Pr. Margrietstraat 16 in Kerkrade. Zodra de verbouwing van het oude Sancta Maria College gereed is, verhuist Visible Producties naar dit nieuwe deel van Flexiforum aan de Spekhofstraat 15 in Kerkrade.

Meer info
Ga voor meer informatie over Visible Producties naar https://visibleproducties.nl/.