Vasteloavend i Kirchroa 2023

We zijn er meer dan klaar voor: Vasteloavend i Kirchroa 2023! Ook dit jaar wordt d’r Maat omgetoverd tot het feestelijke middelpunt van Kerkrade met de traditionele overkapping met podium. Kirchröadsjer Sjpaskloeb SjunJek zorgt samen met de drie carnavalsverenigingen voor een carnavalsprogrammering die van 18 tot en met 21 februari bol staat van festiviteiten in het centrum én in de wijken. Zo kan iedereen meegenieten van alle dagen Vasteloavend i Kirchroa!

Vasteloavend, samen!

De carnavalscultuur zit diepgeworteld in de gemeente Kerkrade. Dat kan ook niet anders met drie verenigingen. KV Burgerlust 1924, Vasteloavends Verain Kirchroa-West en Kirchroatsjer Vasteloavends Verain 1936 hebben ieder een eigen identiteit, maar vormen samen met Kirchroadsjer Sjpaskloeb SjunJek één hechte club als het aankomt op het behouden van deze unieke cultuur.

Carnavalsprogrammering

Van de kinderoptocht tot Klone Trekke: met Vasteloavend i Kirchroa valt er iedere dag iets te vieren. Bekijk de volledige carnavalsprogrammering in het centrum en in de wijken in de agenda.

Plan je Vasteloavend in!

zo12feb15:0018:00Harmonieorkest Conservatorium Maastricht

wo15feb14:0016:00Muzikale Lezing Marc Hermans Het begin van de Vasteloavend

vr17feb20:1100:00Fesovvend Sjweeswurmpjer

Kerkrade écht beleven?