Kom naar de sportspeeltuin Kerkrade op 18 en 19 augustus.

Dinsdag 18 en woensdag 19 augustus organiseert Tennisschool Koster in samenwerking met 8 sportclubs uit Parkstad twee dagen vol sport plezier!

Wat is de sportspeeltuin?
Tijdens de sportspeeltuin volg je in totaal 9 proeflessen van 20 minuten van diverse sportclubs uit de regio Parkstad. Aanmelden kan voor 1 van de 4 dagdelen waarin de kinderen in groepjes van 6 zullen rouleren om alle deelnemende sporten uit te proberen. Aan de hand van een stempelkaart die je ontvangt bij aanvang kun je zien welke proeflessen je nog niet hebt gedaan.Tussendoor krijg je uiteraard wat te drinken en een lekkere snack. Na afloop mag je je stempelkaart inleveren voor een lekker ijsje. Als je vertrekt wordt je nog extra verwend met een leuke GoodyBag!
Iedereen mag meedoen, ook al beoefen je al een van de sporten.

Welke sporten kun je doen?
Als je aan de sportspeeltuin meedoet dan komen de volgende sporten aan bod: basketbal, dansen, gymnastiek, hockey, honk- en softbal, kickboksen, tennis, voetbal en volleybal. Roda JC zal voor hun proeflessen gebruik maken van onze interactieve MultiBall beweegmuur, dat is voetballen en gamen tegelijk!

Er is plek voor ruim 200 kids in de basisschool leeftijd om tijdens 1 van de vier speelrondes maar liefst 9 sporten te proberen. Alle proeflessen vinden plaats op 1 locatie, het tennispark van Tenniscentrum Koster aan de Tunnelweg 86 te Kerkrade. Lijkt het je leuk om mee te doen, schrijf je snel in voor een van onderstaande dagdelen:
Dinsdag 18 augustus, 09.00 – 12.15 uur
Dinsdag 18 augustus, 14.00 – 17.15 uur
Woensdag 19 augustus, 09.00 – 12.15 uur
Woensdag 19 augustus, 14.00 – 17.15 uur

Kosten bedragen € 10,- per deelnemer incl. alle proeflessen, ranja & snack in de pauze, ijsje en GoodyBag na afloop.
Let op er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, VOL = VOL. Aanmelden kan via: https://tenniscentrumkoster.nl/sportspeeltuin/.