Speelpret tijdens Winktersjpas in de Rodahal

Speelpret tijdens Winktersjpas in de Rodahal

Ook dit jaar kan er in de kerstvakantie weer volop gespeeld worden tijdens het gratis evenement Winktersjpas in de Rodahal. Op donderdag 28 december van 10 uur en 17 uur is de Rodahal omgetoverd tot een groot speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar.

Er zal een aparte ruimte voor de jongste kinderen tot en met 6 jaar beschikbaar zijn. Zo kunnen de kleine kinderen veilig en in hun eigen tempo spelen.

In de andere zalen kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar op diverse speeltoestellen klimmen, klauteren, springen en rollebollen. Na het bijkomen van al het klimmen en klauteren kunnen de kinderen dansen in de silent disco, knutselen en kleuren, meedoen aan workshops, en grappige foto’s laten maken in de fotohoek. Tijdens dit evenement kunnen kinderen lekker bewegen. Er staat ook een watertap dus neem ook je eigen bidon mee. Dat is gezond voor lichaam én geest!

Winktersjpas in de Rodahal is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Kerkrade in samenwerking met Jeugd- en Jongerenwerk Impuls en The Move Factory. 

De Rodahal ligt in het centrum van Kerkrade. Op én rondom onze evenementenlocatie zijn meer dan genoeg parkeermogelijkheden te vinden. Het overgrote deel daarvan ligt zelfs op loopafstand van de Rodahal.
Komt u met het openbaar vervoer naar de Rodahal? Vanaf treinstation Kerkrade Centrum bent u met de bus binnen vijftien minuten op uw bestemming.

Meer lezen? Blijf op de hoogte via onze nieuwsartikelen.