Sluit je zomervakantie af met Zwaailichtendag Kerkrade!

Op zaterdag 26 augustus 2023 vindt tussen 10.00 en 17.00 uur de Zwaailichtendag Kerkrade plaats. Bij dit gratis toegankelijke evenement presenteert de brede veiligheidssector zich met voertuigen en personeel vanuit brandweer, politie en ambulancezorg op de Markt en in het Stadspark. Ook aanpalende sectoren –  zoals Dutch Medical Service, Arriva en ook GOC Parkstad – sluiten aan bij dit evenement. “Het event is niet alleen een mooi uitje voor het gezin, maar is tevens een blijk van waardering en respect voor de medewerkers uit de veiligheidssector”, geeft wethouder Tim Weijers (Evenementen) aan. “Vandaar dat dit bijzondere event op steun vanuit de gemeente kan rekenen”.

Zwaailichten pop-up
De Zwaailichtendag is traditioneel op de Kerkraadse Markt. Bij deze editie sluit de Zwaailichtendag aan bij het nieuwe evenement Stadspark Lounge Kerkrade. In het park vind je veel activiteiten die te maken hebben met de politie. Stadspark Lounge Kerkrade biedt tegelijkertijd een gezellige sfeer met eten, drinken en muzikale invulling.

Markt

Op de Markt staan traditioneel de voertuigen van brandweer, ambulancezorg en GOC Parkstad. Ook is er het wagenpark van DDR Museum Stein. Misschien spot je er ook nog wel Beleef Kerkrade!