nieuwe Beleefbus

Nieuwe Beleefbus maakt wagenpark Beleef Kerkrade compleet

Beleef Kerkrade heeft een gloednieuwe grote Beleefbus. De bus is in de herkenbare Beleef Kerkrade stijl gewrapt met afbeeldingen van de Kerkraadse trekpleisters. Jacobs Travel is de vervoerspartner voor deze prachtige 50-persoons touringcar. Samen met de kleinere achtpersoons Beleefbussen, die afgelopen zomer in samenwerking met Hanneman de Toerist uit Kerkrade werden gelanceerd, heeft Beleef Kerkrade nu haar reclamecampagne in de vervoerssector compleet. Wethouder Tim Weijers (Stadsmarketing & Toerisme): “Met ons Beleef Kerkrade wagenpark creëren we een nieuwe manier om Kerkrade bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Onze bussen hebben een krachtige uitstraling, die past bij onze stad. Iedereen die wil kan de bussen met een aantrekkelijke korting huren. Met deze grote én de kleinere bussen spelen we bewust in op de behoefte aan maatwerk.”

Kerkraadse inbreng

Natuurlijk is de nieuwe Beleefbus in Kerkrade zelf gewrapt! Rajko Pagen van 13th Concepts aan de Heerlenersteenweg tekende voor de professionele bestickering. Meer weten over deze jonge ondernemer? Kijk hier voor de Story over hun bedrijf: www.beleefkerkrade.nl/het-kerkrade-van.

Mogelijkheden verkennen

Dit nieuwe wagenpark is een vervolg op het succesvolle project dat de gemeente Kerkrade in 2016 lanceerde. Samen met de vervoerspartners verkent Beleef Kerkrade de mogelijkheden om de stad op de kaart te zetten mét de Beleefbus. Suggesties zijn van harte welkom via beleef@kerkrade.nl.

Kortingsregeling

Wie de Beleefbus Kerkrade wil huren, kan in aanmerking komen voor een kortingsregeling. Meer informatie over het huren van de bus en deze regeling is te vinden op https://www.beleefkerkrade.nl/eropuit/beleefbus

Beleefbus Kerkrade gespot?

Zie je de Beleefbus Kerkrade op een bijzondere plaats? Post dan jouw foto van de bus op Instagram met #beleefkerkrade.