Goat Burgers Fries Kerkrade

Nieuw: GOAT Burgers and Fries opent op de Markt!

GOAT Burgers and Fries is vrijdag officieel geopend door wethouder Tim Weijers (Stadsmarketing). Op de voormalige plek van Broodje Kooiker op de Markt in Kerkrade gaat de hamburgerzaak van start. “GOAT is een mooie en kwalitatieve aanvulling op het aanbod van horecazaken op de Markt”, aldus wethouder Weijers. “Het is mooi om te zien dat jonge ondernemers het culinaire aanbod op de Markt aanvullen met een afwijkend en trendy concept”.

Groei

GOAT startte in Kerkrade in de Kapellaan met een ludieke foodcaravan als blikvanger. Dit afhaalconcept maakte furore en een doorgroei naar een zaak op de Markt lag snel in het verschiet. GOAT werd in Kerkrade vaak verward met geit of in het dialect met jeet. De betekenis van GOAT is echter Greatest Of All Time, een verwijzing naar hun unieke hamburgers. Met de start van de zaak op de Markt stopt de foodcaravan aan de Kapellaan, die wordt voortaan ingezet bij evenementen.

Nieuwe kaart

GOAT presenteert met haar verhuizing ook een nieuwe menukaart. “Wij hebben nieuwe, en ook vegetarische, hamburgers, en nieuwe Loaded Fries en cheesy snacks op de kaart”, aldus de eigenaren Nawid en Wahadj Tarin.

Meer info

Volg de nieuwe hamburgerzaak online via Facebook GOAT Burgers and Fries of via Instagram goat.045.