Nieuw event Stadspark Lounge Kerkrade!

Stichting SjunJek Events presenteert in het laatste weekend van de zomervakantie een nieuw event: Stadspark Lounge Kerkrade! Geniet van donderdag 24 tot en met zondag 27 augustus van een kopje koffie van SLURRB, een cocktail van Taste & Style, een wijntje van Winestyle, een biertje van Brouwerij Rolduc, een gezonde energiedrank van Miner Energy of een van de lekkernijen van de ofyr Barbarossa BBQ of de handmade empanadas. “In combinatie met een divers muziekprogramma op de achtergrond wordt het voor jong en oud gezellig toeven in ons prachtige stadspark”, concludeert wethouder Tim Weijers (Evenementen) tevreden. “Dit burgerinitiatief sluit naadloos aan op Beleef Kerkrade en daarom ondersteunen wij vanuit de gemeente dit nieuwe evenement Stadspark Lounge Kerkrade”.

Filmavond
Stadspark Lounge Kerkrade trapt op donderdag 24 augustus af met een filmavond. Pak de popcorn er maar bij want in samenwerking met Bibliotheek Kerkrade en HuB Kerkrade wordt er een openlucht bioscoop georganiseerd. Neem je picknick dekentje mee en geniet met je familie en vriendjes van de films die voorbij komen. Vanaf 18.00 uur zal de kinderfilm De Gelaarsde Kat op het doek verschijnen en om 21.00 uur Bienvenue chez les Ch'tis. Tevens is er een Beleef Kerkrade mandje te koop vol met lokale lekkernijen.

Borreltijd
Vrijdag 25 augustus is borreltijd, kom vanaf 15.00 uur een drankje na het werk doen met je vrienden of collega’s. Geniet van de klanken van Guido Staps en wat te denken van de oldies van DJ Louis.

Zwaailichten pop-up 
Op zaterdagmiddag 26 augustus komt de Zwaailichten pop up voorbij. De Zwaailichtendag 2023 is dit jaar niet alleen op de Markt, maar ook in het stadspark vanaf 11.00 uur. Politie-auto’s, handhaving of een hondenshow staan opgesteld bij Stadspark Lounge Kerkrade. Aansluitend kun je in de avonduren genieten van de muziek van Anderkovver XS oftwel Duo Incognito.

Frühschoppen in het park
Stadspark Lounge Kerkrade sluit op zondag 27 augustus de laatste dag van de zomervakantie af met Frühschoppen in het park. De programmering van deze dag begint om 15.00 uur met de Crombacher Muzikanten en de klanken van de oldies van DJ Louis.

Welkom bij Stadspark Lounge Kerkrade
In het laatste weekend van de zomervakantie – van donderdag 24 tot en met zondag 27 augustus – in het stadspark van Kerkrade. De eindtijden zijn dagelijks om 23.00 uur.