Lounge55 officieel geopend op de Markt in Kerkrade!

Wethouder Alexander Geers feliciteert Nick Mijnes met Lounge55, de nieuwe horecazaak aan de Markt 55 in Kerkrade. In het voormalig pand van Juliette is de 19-jarige Nick al vanaf december 2022 aan de slag met lekkere tapas en een cocktailkaart.

Jongensdroom
Al vanaf kleins af aan wilde Nick een eigen horecazaak. Daarom was de keuze snel gemaakt om een horecaopleiding te gaan volgen, welke hij vorig jaar succesvol heeft afgerond. Na de opleiding keek Nick wel eens rond op verschillende sites van horecamakelaars en kwam hij zo Markt 55 tegen. Vervolgens is het balletje gaan rollen en kwam zijn droom in samenwerking met zijn ouders tot werkelijkheid! Samen met zijn ouders runt Nick Lounge55.

Genieten

Bij Lounge55 staat genieten centraal. “Bij ons kunt u terecht voor een lekkere lunch en/of diner. Ook kunt u genieten van lekkere tapas en onze uitgebreide cocktailkaart. Neem plaats op ons zonnige terras of kom gerust binnen een kijkje nemen. Ons personeel staat voor u klaar om u een gezellige en smaakvolle beleving te geven”, geeft Nick aan. “Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 11 uur, zondag vanaf 12 uur”.

Informatie
Bezoek Lounge55 aan de Markt 55 in Kerkrade, of kijk op www.lounge55.nl.