koopzondag Kerkrade rode loper

Koopzondag Kerkrade op de rode loper

Aanstaande zondag 3 april 2022 is weer koopzondag in Kerkrade. Hiervoor wordt voor de 3e keer de rode loper uitgelegd voor een fantastische modeshow. Op de 1 km lange rode loper is de leukste kleding van Kerkrade te bewonderen van 17 modezaken. Parkeren in het centrum op deze dag is gratis.

17 mode zaken

Zeventien modewinkels van Kerkrade centrum tonen vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur hun nieuwe collecties. Op de Niersprinkstraat, Hoofdstraat en de Markt zal een rode loper richting Hinger Herjods Ruck lopen. Daar zullen 20 modellen en kindermodellen de kleding van de Kerkraadse winkels tonen op een catwalk.

Drie rondes

De modeshow bestaat uit drie rondes. Alle winkels zullen driemaal hun collectie showen, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om deze te bewonderen. Iedere ronde duurt ongeveer een half uur.

Livestream

Ook de modeliefhebber die er op 3 april niet bij kan zijn, kan genieten van de modeshow, via een livestream op Facebook Beleef Kerkrade. Zo is iedereen in de gelegenheid om de nieuwe collectie van de Kerkraadse modezaken toch te zien en te beleven.

Entertainment tijdens de modeshow

Naast de modeshow is er tussen elke ronde door ook een optreden zijn van een Sambaband en een bekende Drag Queen. Zij zal ook deelnemen aan de modeshow. Benieuwd welke Drag Queen onze stad komt kleuren? Kom dan zeker naar ‘Kerkrade op de rode loper’!

Hart voor Kerkrade

Op de Facebook pagina van Hart voor Kerkrade kan kennis gemaakt worden met de deelnemende modewinkels. Iedere winkelier heeft zich daar voorgesteld middels een kort filmpje. Ook staan daar het laatste nieuws over het evenement en de ondernemers in Kerkrade Centrum. Tot ziens op de rode loper!

Fotobijschrift
De 17 modezaken zijn druk bezig met het leggen van de rode loper en de opbouw van de catwalk.