Roda JC Museum

Kleur mee met het Roda JC Museum

Wil jij kans maken op fantastische Roda JC prijzen? Waaronder een gesigneerd wedstrijdshirt, een fotomoment met de KNVB-beker en nog heel veel andere mooie Roda JC prijzen? Verbindt dan de getallen in de juiste cijfervolgorde en raad wie er tevoorschijn komt! Kleur de kleurplaat zo creatief en mooi mogelijk in en lever hem daarna in bij het spiksplinternieuwe Roda JC Museum en wie weet, win jij een van die vele mooie prijzen!

DOWNLOAD DE KLEURPLAAT HIER

Het Roda JC Museum is gelegen aan de Orlandopassage 6 in het centrum van Kerkrade. Het museum is geopend op woensdag en vrijdag van 10:00 uur – 16:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur – 17:00 uur. Op andere dagen kan enkel op afspraak een bezichtiging plaatsvinden. Kijk voor meer info en het plannen van een bezoek op: www.rodajc.nl/museum. Iedereen die zich de moeite neemt om de kleurplaat te komen inleveren krijgt een mooi Roda-presentje. Je hebt dus altijd prijs!

OVER HET RODA JC MUSEUM
De werkgroep Roda JC Clubhistorie zet zich samen met Roda JC en Beleef Kerkrade in voor aandacht en behoud van de historie en clubcultuur van Roda JC. De mooie en rijke historie van onze club is samengebracht in de pop-up locatie in de Orlandopassage in het centrum van Kerkrade.

Fotobron: Roda JC Kerkrade