Kerkrade Fashion Event wordt Fashion Week!

Het Kerkrade Fashion Event wordt de Kerkrade Fashion Week. Door corona is een modeshow in de HuB dit jaar helaas niet haalbaar gebleken. De drie centrumondernemers Bertine Wiertz-Vinders van Bertine Fashion, Marjo Schlechtriem-Funken van Eigenwijs for Kids en Belinda Cabo-van Loo van Trend Point Mode bedachten een alternatief: de Kerkrade Fashion Week. Vanaf maandag 21 september tot en met de Koopzondag 27 september 2020 staat Fashion centraal in Kerkrade. In plaats van een modeshow wordt een spaaractie gehouden met kans op grote prijzen, zoals een trendy CUBE mountainbikefiets, toegangskaarten van GaiaZOO, HuB Theater Kerkrade en Roda JC Kerkrade.

Spaaractie

In de week van maandag 21 september tot en met de koopzondag op 27 september kunnen klanten in Kerkrade Centrum stickers sparen: per iedere € 25,- krijgt de klant één sticker. Twee stickers stelt de organisatie alvast ter beschikking. De laatste stickers, de gouden stickers, zijn alleen tijdens de koopzondag te verkrijgen. Alle volle spaarkaarten kunnen tijdens de koopzondag op de Markt in een brievenbus gedeponeerd worden tot 17.00 uur. De stickers zijn verkrijgbaar in vrijwel alle modezaken in het centrum van Kerkrade.

Prijsuitreiking tijdens de Koopzondag

Aan ’t eind van de Koopzondag vindt om 17.00 uur voor het raadhuis de prijsuitreiking plaats.

Ondersteuning

De Kerkrade Fashion Week wordt mede georganiseerd door Leon Fuchs van Dutch Event Masters uit Kerkrade. Daarnaast adviseert Darlene Doomernik vanuit haar jarenlange ervaringen in de mode bij de opzet van de week.

2021

Volgend jaar hopen Bertine, Marjo en Belinda weer terug te keren in HuB. met het Kerkrade Fashion Event.