JETTEN Mode 90 jaar in Kerkrade!

In maart bestond JETTEN Mode aan de Piusstraat in Kerkrade maar liefst 90 jaar. De bekende modezaak van Ger en Anita Manderveld vierde deze mijlpaal in de Botanisiche Tuin. Wethouder Alexander Geers (Economische Zaken) feliciteerde het echtpaar met een boeket bloemen voor dit bijzondere jubileum. Het feest werd verdubbeld door de 75e verjaardag van Anita. Tevens is Anita maar liefst 60 jaar werkzaam in het familiebedrijf JETTEN Mode.

Sinds 1933
JETTEN Mode is al vanaf 1933 een vertrouwd beeld in Terwinselen, direct naast de kerk. Ger en Anita Manderveld zijn ook nauw betrokken bij de wijk. Ger was nauw betrokken bij de Terwinseler Straatmarkt, en is nog steeds de positieve promotor binnen het MKB en de Botanische Tuin.

Dream4Kids
Anita’s wens bij de viering van deze mijlpaal was een bijdrage aan Dream4Kids, een stichting voor ondersteuning van kinderen met een trauma. De complete opbrengst werd met een cheque aangeboden aan Dream4Kids. Meer informatie over deze stichting levert www.dream4kids.nl.

JETTEN Mode
Bezoek de damesmodezaak JETTEN Mode aan de Piusstraat 26 in Terwinselen op dinsdag, woensdag of vrijdag tussen 13 en 17 uur of zaterdag tussen 11 en 16 uur.

Terwinseler Jaarmarkt
Tevens is bij JETTEN Mode koopzondag tijdens de Terwinseler Jaarmarkt. Op zondag 14 mei is de 47e editie van deze markt op Terwinselen.