Opening-Root-Foods-Flexiforum

Hippe koffie- & lunchbar Root Foods in Flexiforum

Vanaf maandag 11 april 2022 is Root Foods van start in Flexiforum. Wethouder Huub Wiermans (Economische Zaken) opende de hippe koffie- en lunchbar samen met restaurantmanager Bram Hochstenbach. Flexiforum is het bedrijfsverzamelgebouw aan de Spekhofstraat 15, gestart in 2020 en telt inmiddels een nagenoeg volle bezetting met 41 bedrijven, instellingen en verenigingen.

Eten en drinken verbindt

De doelstelling van Root Foods is nagenoeg gelijk aan die van Flexiforum: leren, werken en leven. ‘Eten en drinken verbindt’, geeft Wiermans aan. ‘Het concept van de koffie- & lunchbar draagt hier optimaal aan bij, ondernemers uit Flexiforum, buurtbewoners en alle andere bezoekers gaan hier samen komen.

Flexiforum

‘Root Foods gaat bijdragen aan een verdere groei van Flexiforum. Niet in nog meer huurders, want het gebouw is inmiddels vrijwel volledig gevuld, maar groei in de onderlinge verbinding in Flexiforum’, geeft wethouder Tim Weijers (Vastgoed) aan. ‘Root Foods is letterlijk en figuurlijk de centrale verbindings- en ontmoetingsplek binnen Flexiforum’.

Rooters

’Rooters’ – jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt –  zijn binnen Root Foods aan de slag en hebben ook vooraf meegedacht in dit concept’, aldus Hochstenbach. Root Foods werkt samen met jeugdzorgpartners Plinthos en De Wijnberg, zij bieden ondersteuning en begeleiding aan de Rooters.

Root Foods

Wil jij meer weten over het verhaal achter Root Foods? Óf wil je al eens watertandend de menukaart doornemen? Dan kan dat op deze website www.rootfoods.nl. Vanaf maandag 11 april is Root Foods geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur.