Hart voor Kerkrade op de kaart!

Ons stadscentrum staat vanaf deze week letterlijk op de kaart. De gloednieuwe stadsplattegrond bevat alle winkels, horeca en voorzieningen in het Hart voor Kerkrade. De eerste plattegrond is door wethouder Huub Wiermans (Centrummanagement) en wethouder Tim Weijers (Marketing en Evenementen) uitgereikt aan Jean Nellissen van Yvil Modeschoenen en Lederwaren. Beide wethouders geven aan dat de gemeente de promotie van het stadscentrum vanuit centrummanagement en Beleef Kerkrade ondersteunt met deze nieuwe uitgave.

Promotie in de Euregio
“Toeristen, maar ook bezoekers uit de Euregio en inwoners van Kerkrade, kunnen zo in één oogopslag de leukste winkels en horecazaken in Kerkrade Centrum vinden”, geeft centrumondernemer Jean Nellissen aan. Maar ook de belangrijke voorzieningen zijn opgesomd, zoals parkeerplaatsen, het gratis Fietspunt en openbare toilet. Daarnaast bevat de stadsplattegrond een overzicht van alle Koopzondagen in 2021. “Ons stadscentrum is compact en gezellig en telt vele lokale ondernemers met hart voor de zaak. Dat komt nu mooi tot uiting met deze stadsplattegrond”, concludeert Jean Nellissen.

Gratis verkrijgbaar

De plattegrond is gratis verkrijgbaar bij HuB Kerkrade, diverse hotels, winkels en attracties in Kerkrade en de Euregio. En uiteraard bij de ondernemers in het centrum.

Updates
De kaart wordt 2 tot 3 keer per jaar opnieuw uitgegeven. Bij volgende versies worden naast de Koopzondagen ook de evenementen in het centrum opgenomen.

Online
De stadsplattegrond is tevens online te raadplegen via www.beleefkerkrade.nl/eropuit.