Gemeente Kerkrade feliciteert periodekampioen Roda JC Kerkrade!

Wethouder Alexander Geers (sport) feliciteerde Roda JC Kerkrade met het periodekampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie. Directeur Jordens Peters, trainer Bas Sibum en technisch directeur Rob Servais werden getrakteerd op Beleef Kerkrade en Roda-taarten van Bakkerij Voncken. “Naast de felicitatie voor het behaalde periodekampioenschap, ben ik blij met de ‘sjwoeng’ die weer terug is bij onze club. Roda staat weer op de kaart, bezoekers weten het stadion weer te vinden en er wordt weer over Roda gepraat”, concludeert Geers. “De koempelmentaliteit is terug bij Roda JC Kerkrade en dat zie je overal terug”.

Sjwoeng
Jordens Peters geeft aan dat naast de ‘sjwoeng’ op het veld, dit gevoel ook binnen Roda zelf weer terug is. “We zijn trots dat het harde werken van de gehele organisatie nu ook sportief zichtbaar wordt. Daarnaast zijn we met onze maatschappelijke tak, Gezond in Mijn Streek, iedere dag van waarde voor de regio met activiteiten in de wijk en vanuit VIE”, aldus Jordens. Kijk voor meer informatie op www.gezondinmijnstreek.nl.

¾ seizoenkaart
Jordens Peters nodigt iedereen uit voor een bezoek aan Roda. Bestel nu jouw 3/4 seizoenkaart via www.rodajckerkrade.nl en mis geen enkel thuisduel in de tweede, derde en vierde periode. “We zijn het nieuwe seizoen enorm goed begonnen. Dit heeft vorige week geresulteerd in de eerste officiële periodetitel in de historie van de club. Na negen speelronden staat Roda JC met 22 punten bovenaan de ranglijst en hebben we in eigen huis alle duels gewonnen. Daarmee leeft onze ambitie om mee te doen om de prijzen volop“, sluit Jordens af.

Thuiswedstrijd

Komende zaterdag staat om 16.30 uur VVV Venlo – Roda JC Kerkrade op het programma. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 21 oktober 2023 om 20.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion.

 

Meer lezen? Bekijk onze nieuws artikelen hier!