flexiforum cup verbindt

Flexiforum Cup verbindt!

Op zaterdag 14 mei 2022 vindt de Flexiforum Cup plaats, een voetbaltoernooi van bedrijven en instellingen vanuit Flexiforum en omliggende bedrijven. Tussen 12 en 18 uur spelen de teams op het voetbalveld direct naast Flexiforum aan de Spekhofstraat 15. Initiatiefnemer Claudio di Leonardo is met zijn bedrijf Koster Industrial Services NV zelf gevestigd in Flexiforum. Naast verbinding tussen de bedrijven, gaat de opbrengst van het toernooi naar de Voedselbank Zuid-Limburg, eveneens gevestigd in Flexiforum.

Voetbaltoernooi

Het toernooi draagt bij aan de verbinding tussen de verschillende bedrijven in Flexiforum, maar ook met omliggende bedrijven en de buurt. Aan het toernooi nemen 16 voetbalteams deel, waaronder ook een vrouwenteam. Gestreden wordt om de Flexiforum Cup. Popmuziek Parkstad, ook gevestigd in Flexiforum, en DJ De Groot zorgen voor de muzikale omlijsting. Uiteraard ontbreekt een bar met drankjes en hapjes niet.

Loterij

Bezoekers van de Flexiforum Cup kunnen op deze dag ook loten kopen. Prijzen in de loterij zijn grotendeels afkomstig van de huurders van Flexiforum. Er zijn diverse prijzen te winnen zoals een teken- en schilderles, fotoshoot, workshop dans, permanent make-up, karakter analyse, zangles, tickets voor een concert bij Popmuziek Parkstad en voor het concert van de Maestro Guido Dieteren op de Markt in Kerkrade.

’t Jee Toernooi

De vrijdag voorafgaande aan de Flexiforum Cup maakt St. Jan Baptist – de school voor speciaal onderwijs en eveneens gevestigd in Flexiforum – ook gebruik van de toernooifaciliteiten. Leerkracht Bram Defesche organiseert als alternatieve gymles voor de kinderen het zogenaamde Jee Toernooi vanaf 9.30 uur. De J staat daarbij voor Jan Baptist en is met een Kerkraadse kwinkslag een verwijzing naar G-voetbal.

Flexiforum

Flexiforum is het bedrijfsverzamelgebouw aan de Spekhofstraat 15 in Kerkrade West, gestart in 2020 en telt inmiddels een nagenoeg volle bezetting met 41 bedrijven, instellingen en verenigingen. Het motto van Flexiforum is leren, werken en leven.

Van harte welkom

Iedereen – van bedrijven, instellingen en verenigingen tot en met buurtbewoners – is van harte welkom om de Flexiforum Cup en ’t Jee Toernooi te bezoeken. Toegang is gratis.