FC Groningen en Roda JC

FC Groningen – Roda JC live op grote schermen in Parkstad Limburg Stadion

Afgelopen vrijdag eindigde het duel tussen Roda JC en SC Cambuur in een 2-0 overwinning, maar speelde concurrent FC Groningen gelijk tegen Telstar. Aanstaande vrijdag heeft Roda JC in de uitwedstrijd tegen FC Groningen minimaal een gelijkspel nodig om directe promotie naar de Eredivisie te garanderen. Het uitvak is met 1100 Roda-fans volledig uitverkocht.

In samenwerking met Van Melick Groep en Beleef Kerkrade bieden we alle thuisblijvers de kans om de ontknoping live te volgen in het Parkstad Limburg Stadion.

LED-SCHERMEN VOOR KOEMPELTRIBUNE
Er zullen grote LED-schermen voor de Koempeltribune komen te staan, waar deze avond in totaliteit plaats is voor 2500 Roda-fans. Het stadion en Supportershome De Schacht gaan om 19.00 uur open, waarna om 20.00 uur de cruciale wedstrijd tegen FC Groningen start. Rond de wedstrijd zullen de horecapunten in de omloop geopend zijn voor een hapje en een drankje. DJ Marco zal voor de wedstrijd, in de rust en na afloop zorgen voor de muzikale sfeer en beleving!

TICKETS
Om deze avond voor iedereen optimaal te kunnen organiseren, is het noodzakelijk om met tickets te werken. Tickets kosten €7,50. Let op: tickets zijn enkel en alleen online verkrijgbaar via de Roda JC Ticketshop. Om zo veel mogelijk supporters een kans te geven om bij deze avond aanwezig te zijn, kun je maximaal 6 tickets per account kopen.

START VERKOOP
De verkoop start op maandag 6 mei om 12.00 uur via www.rodajc.nl/tickets.

Supporters met een stadionverbod hebben óók voor dit evenement geen toegang tot het stadion.