Woezel & Pip Sprookjes uit de Tovertuin

De liefste hondjes Woezel en Pip komen terug naar Limburg! In de gloednieuwe, muzikale voorstelling Woezel & Pip – Sprookjes uit de Tovertuin nemen de hondjes de kinderen mee naar een wereld vol magie, plezier én sprookjes. 

Het verhaal

Nadat de Wijze Varen heeft voorgelezen uit het bijzondere sprookjesboek, komen Woezel en Pip op een idee! Voor de verjaardag van de Wijze Varen gaan ze hem verrassen met een sprookjesoptreden. Ze duiken in de verkleedkist en bouwen een écht theater met een toneel en rode gordijnen. En dan wordt het tijd om te oefenen. Alleen welk sprookje gaan ze opvoeren? Woezel, Pip, Charlie en Buurpoes hebben allemaal hun eigen favoriete sprookje. Gelukkig heeft Molletje een goed plan: ze gaan het lievelingssprookje van de Wijze Varen kiezen. Maar hoe ging dat sprookje ook alweer precies?

Kom verkleed naar het theater

Kom ook naar het magische sprookjesfeest en zing en dans mee op de leukste en vrolijkste liedjes van Woezel & Pip. Om er een écht groot feest van te maken zouden Woezel & Pip het heel leuk vinden als al hun theatervriendjes verkleed naar het theater komen. Vóór en na de voorstelling kunnen de kinderen hun mooiste kleurwerkje maken in de foyer. Na afloop komen Woezel, Pip en hun vriendjes natuurlijk ook nog even langs voor een foto en een dikke knuffel.