cd juwelier kerkrade

CD Juwelier 30 jaar in Kerkrade!

CD Juwelier uit Kerkrade viert zijn 30e verjaardag in Kerkrade. Wethouder Huub Wiermans (Centrummanagement) feliciteerde Marcel Migchelsen met deze bijzondere verjaardag. Sinds 1893 is de familie Migchelsen ononderbroken juwelier geweest is. De betovergrootvader van Migchelsen is destijds in Gouda begonnen. Na ervaring te hebben opgedaan bij Migchelsen Juweliers, begint Marcel in 1992 samen met zijn vader CD Juwelier in Kerkrade, Markt 29.

Met de paplepel

Marcel Migchelsen kreeg zo het juweliersvak met de paplepel ingegoten. “Zonder hulp van mijn vader had ik dit nooit kunnen neerzetten. Alleen met hun goede raad kon ik dit bereiken.” Thea, de vrouw van Marcel, heeft hem vanaf het begin meegeholpen. In 2017 is zij formeel tot de vennootschap toegetreden. De afgelopen 30 jaren is CD Juwelier uitgegroeid tot een juwelierszaak met een uitmuntende collectie.

Trendy sieraden

De winkel is gespecialiseerd in trendy sieraden. Opvallend is verder de grote collectie trouwringen. De fysieke winkel vormt nog altijd de hoofdmoot voor de juwelier. Zoek op Google naar ‘juwelier’ en ’Kerkrade’ of ‘Limburg’ en CD Juwelier verschijnt in de hoogste regionen.

Kerkrade

Marcel Migchelsen is trotse ondernemer in Kerkrade midden in het stadscentrum, maar is ook online actief via www.cdjuwelier.net en Facebook CD Juwelier. De juwelierszaak is ook aangesloten bij de Beleef Kerkrade Kadokaart actie.