Café de Aftrap trapt af in Kerkrade!

Wethouders Alexander Geers (Centrummanagement) en Tim Weijers (Stadsmarketing) openden op ludieke wijze Café de Aftrap. Met de officiële wedstrijdbal van Roda JC Kerkrade zorgden beide wethouders samen met de eigenaren Tim Offermans en Roy Holten voor een echte aftrap midden in de zaak. Vanaf vrijdag 14 oktober 2022 opent Café de Aftrap aan de Markt 49 in Kerkrade voor het publiek. Volgens Geers en Weijers vormt Café de Aftrap een mooi aanvullend horeca-concept op de Kerkraadse Markt.

Droom

Voor eigenaren Tim Offermans en Roy Holten gaat een droom in vervulling. Aan de basis van het openen van deze horecazaak staat een sterke vriendschap, een passie voor horeca en een grote voorliefde voor sport. Daarnaast zijn beide ondernemers niet weg te denken op de Kerkraadse markt, waar zij al vele jaren achter de bar of op het terras te vinden zijn.

Sportconcept

Een jong en dynamisch team zorgt voor een geheel nieuw concept in Limburg, waarbij sport, feest en kwaliteit in een mooi evenwicht zullen liggen. Op meerdere schermen in de zaak zullen sportwedstrijden worden uitgezonden en tevens is het mogelijk om bij de Aftrap een potje te biljarten of te darten.

Eten en drinken

De Aftrap serveert een uitgebreid lunchassortiment in de middag en streetfood gerechten in de avond. Verder kan er genoten worden voor de verschillende soorten (tap)bier, wijntjes en cocktails. Ook is de zaal in De Aftrap af te huren voor feesten en partijen.


Meer informatie

Meer informatie over Café de Aftrap levert www.aftrap-kerkrade.nl en volg Café de Aftrap voor actuele informatie via Facebook en Instagram.