opening brasserie jeweun

Brasserie Jeweun geopend in Kerkrade!

Op vrijdag 29 september 2023 is Brasserie Jeweun officieel geopend door wethouder René van Drunen. Sanne Offermans en Xanthe Aarts zijn de twee eigenaren van de nieuwe lunchroom, gelegen aan Hinger Herjods Ruk, midden in het stadscentrum. Vanaf zaterdag 30 september 2023 opent de brasserie haar deuren voor publiek.

Sanne & Xanthe
Sanne Offermans is 28 jaar oud en geboren en getogen in Kerkrade. Vanaf haar 14e is Sanne actief in de horeca en zij rondde de Hotelschool in Hasselt af. “Ik ben blij dat mijn droom van een eigen zaak in mijn eigen stad is uitgekomen en dat we er een goed lopende zaak van maken in Kerkrade”, glundert Sanne. Xanthe Aarts is 29 jaar oud en geboren in Maastricht. Xanthe heeft de opleiding Facility afgerond en altijd al in de horeca gewerkt. “Wij gaan van onze brasserie “jeweun” een begrip van maken in Kerkrade”, geeft Xanthe enthousiast aan.

Brasserie Jeweun
Bij de brasserie kun je terecht voor voor ontbijt, lunch en diner, zowel binnen als buiten op het mooie terras. De brasserie is 6 dagen de week geopend van 9.30 uur tot 18.00 uur. Dinsdag is rustdag. In de zomerperiode is de brasserie geopend tot 21.00 uur.

Meer informatie
Bezoek Brasserie Jeweun, aan het plein bij Hinger Herjods Ruk, Markt 10 in Kerkrade of via www.brasseriejeweun.nl.