bertine fashion 10 jaar

Bertine Fashion 10 jaar in Kerkrade!

Wethouder Alexander Geers (Centrummanagement) feliciteerde Bertine Wiertz-Vinders met het 10-jarig bestaan van haar zaak Bertine Fashion. De stijlvolle zaak aan het plein Hinger Herjods Ruk viert deze week 10 dagen feest, met als afsluiter deelname aan de Rode Loper Modeshow op zaterdag 30 september 2023 en de koopzondag op 1 oktober 2023. Bertine startte 10 jaar geleden in het voormalige Foto Vinders pand.

Stijlvol en vrouwelijk
Bertine Fashion biedt stijlvolle en vrouwelijke mode in hartje Kerkrade Centrum. Bij Bertine vind je outfits voor iedere gelegenheid: om te loungen op de bank, voor je werk, voor vrije tijd maar ook voor een speciale gelegenheid! Bertine geeft aan dat ze telkens weer het assortiment vernieuwd. ”Ons merken-aanbod is onlangs uitgebreid met maar liefst 3 Nederlandse merken, Beaumont Amsterdam, T.Q. Amsterdam en het sieradenmerk Ellen Beekmans”.

Feestweek
Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan heeft Bertine 10 dagen feest in de zaak. “Zo staat er een Rad van Fortuin in de zaak waar je je geluk mag draaien bij een aankoop vanaf 75 euro”, aldus Bertine.

Meer info
Bezoek Bertine Fashion bij Hinger Herjods Ruk, Markt 19 in Kerkrade, of ga naar www.bertinefashion.nl.