eerste Beleef Kerkrade Award

Eerste Beleef Kerkrade Award voor Roel Roukens van SjunJek

Roel Roukens van de Kirchröadsjer Sjpaskloeb SjunJek heeft op dinsdag 14 februari de eerste Beleef Kerkrade Award gekregen! Hij kreeg als boegbeeld van deze club de bokaal uit handen van wethouder Tim Weijers (Evenementen & Stadsmarketing): “Roel kwam een aantal jaren geleden naar ons als gemeente toe omdat hij de Kerkraadse Vasteloavend wilde behouden voor de jeugd. Toen is het concept van “Vasteloavend i Kirchroa” ontstaan. SjunJek organiseert dit volledig met vrijwilligers. Natuurlijk ondersteunen wij dit als gemeente financieel en maken wij dit graag mede mogelijk. Sindsdien doen wij regelmatig een beroep op Roel en alle vrijwilligers van SjunJek tijdens carnaval, maar ook bij diverse andere evenementen.”

SjunJek

Kirchröadsjer Sjpaskloeb SjunJek organiseert al sinds 2017 diverse evenementen in Kerkrade Centrum. De vereniging doet dit om de echte carnavalsliefhebbers en alle ondernemers in het centrum een geweldig feest te bieden. Met heel veel extra, belangeloze inzet van alle vrijwilligers is dit telkens weer mogelijk.

Beleef Kerkrade Award

De Beleef Kerkrade Award is bedoeld voor personen én organisaties die Kerkrade op een positieve,
uitzonderlijke manier op de kaart zetten. SjunJek doet dat zeker. Alle vrijwilligers, met Roel als belangrijke kartrekker, gingen vorig jaar meteen aan de slag toen pas op het allerlaatste moment bekend werd dat evenementen met carnaval tóch door mochten gaan. Roel is toen nog persoonlijk de overkapping gaan halen omdat er geen vrachtwagenchauffeurs beschikbaar waren! In 11 dagen tijd regelde de club een fantastische aftrap van het nieuwe evenementenseizoen. Deze koempel-
mentaliteit maakt dat Roel – met alle vrijwilligers van SjunJek – in staat is om al enkele jaren fantastische evenementen met carnavalbelangeloos te programmeren.

Vasteloavend i Kirchroa 2023

SjunJek tekent ook dit jaar voor de organisatie van Vasteloavend i Kirchroa; geniet van zaterdag 18 tot en met dinsdag 21 februari 2023 van een geweldige carnavalsprogrammering met overkapping op de Markt!