Nieuw: P.S. I Love You weddingland geopend

Op 31 oktober heeft bruidsmodewinkel P.S. I Love You weddingland haar deuren geopend in het  stadscentrum. De bruidsmodewinkel gelegen op Markt 21, opende om 12 uur haar deuren voor het publiek. Wethouder Bert Bejas verrichte de feestelijke opening van de nieuwe winkel.

Kerkrade intrek bij ondernemers
Wethouder Bejas is blij met de komst van P.S. I Love You weddingland. “De komst van deze bruidswinkel is een heugelijk feit voor onze stad en met name voor ons mooie centrum. We zijn blij dat opnieuw een ondernemer ons stadscentrum heeft weten te vinden. Kerkrade is intrek bij ondernemers, dat blijkt maar weer. Het is mooi dat Kerkrade nu ook een bruidsmodewinkel heeft. Het is een mooie aanvulling op de vele faciliteiten die ons centrum al biedt.”

Bruidsmode voor iedereen
Ook eigenaresse Daphne Wante is verhuld mee de opening van haar zaak. “Na ruim een maand klussen is het zover: de deuren van P.S. I LOVE YOU weddingland zijn open. Door het verkopen van diverse merken, jurken voor vrouwen met een maatje meer of minder is mijn zaak toegankelijk voor iedere aanstaande bruid. Je scoort niet alleen jouw droomjurk, bruidsschoen, lingerie maar ook alle accessoires bij P.S. I LOVE YOU wedddingland. Binnenkort een feestje met dresscode gala? We hebben een ruim aanbod aan avond & galajurken met bijpassende schoenen, clutches en accessoires.”

Streetwise
Streetwise, dat fungeert als schakel tussen de ondernemer, de overheid en vastgoedpartijen en financiers, heeft bij het starten van haar nieuwe zaak begeleidt. Daphne bleek, volgens Sjaak Vinken van Streetwise, al snel een enorm gedreven ondernemer te zijn met een uniek perspectief. “Wat mooi om te zien was tijdens de begeleiding van Daphne is haar gedrevenheid en haar inzicht om het anders te doen. Zij is geïnspireerd geraakt toen zij zelf opzoek ging naar haar eigen trouwjurk. Vervolgens heeft Daphne goed nagedacht hoe zij zelf een trouwjurk zou verkopen. Dat heeft ze uitgewerkt tot een mooi concept met veel nieuwe elementen waarbij zij de traditionele bruidswinkels ver achter zich laat. Naast een webshop, speelt zij vooral in op persoonlijke aandacht en hoogwaardige service. Een klant wordt bij Daphne in de watten gelegd en ook qua marketing gaat Daphne het anders doen. De nieuwe generatie ondernemer zet social media goed in en weet daarmee een eigen doelgroep te creëren. Daarbij gaat Daphne workshops geven en als klant kun je tijd reserveren om gezamenlijk met familie en vrienden de jurk te komen uitzoeken.

Vol vertrouwen
Sjaak Vinken geeft aan dat er van alle kanten volop vertrouwen is in de zaak van Daphne. “Zij gaat van start met een bancaire financiering en ook de vastgoedeigenaar heeft in haar geïnvesteerd. Dat geeft aan dat iedereen er vertrouwen in heeft. Ook Streetwise is blij met dit mooie resultaat voor het centrum van Kerkrade. Daphne heeft er zelf ook veel vertrouwen in, want zij heeft haar vaste baan ervoor opgezegd. Dat is natuurlijk een enorme stap.”

Nieuwe ondernemers die zich ook willen vestigen in Kerkrade-centrum, kunnen contact opnemen met Streetwise via: https://wijzijnstreetwise.nl/ondernemers
Voor meer informatie over P.S. I Love You weddingland kunt u terecht op: https://www.psiloveyou-weddingland.nl/