Beleefbus Kerkrade

Beleef Kerkrade presenteert nieuwe campagne Beleefbus

Beleef Kerkrade breidt haar reclamecampagne in de vervoerssector uit. Vanaf nu zijn er twee achtpersoons Beleefbussen voor uiteenlopende uitjes beschikbaar. De nieuwe bussen zijn uitgevoerd in de inmiddels bekende Beleef Kerkrade stijl. Het Kerkraadse vervoersbedrijf Hanneman de Toerist zorgt voor de bussen en de chauffeurs. In het najaar is ook de vertrouwde, grote Beleefbus weer beschikbaar. Hiervoor wordt Jacobs Travel de nieuwe vervoerspartner. Wethouder Tim Weijers (Stadsmarketing & Toerisme) is verheugd over de nieuwe campagne: “We hebben de nieuwe bussen in de herkenbare Beleef Kerkrade stijl gewrapt met afbeeldingen van onze trekpleisters. Samen met Hanneman de Toerist creëren we zo een nieuwe manier om Kerkrade bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Met de kleinere bussen spelen we bewust in op de behoefte aan maatwerk”.

Mogelijkheden verkennen
Met de uitbreiding van de reclamecampagne komt er een vervolg op het succesvolle project dat gemeente Kerkrade in 2016 lanceerde. Het publiek kon in de zomermaanden met de Beleefbus een rondrit maken langs alle toeristische pareltjes die de stad rijk is. Vanwege de coronamaatregelen was de inzet van de Beleefbus lange tijd niet mogelijk. Door de inzet van kleinere voertuigen is het nu ook mogelijk om met kleinere gezelschappen op pad te gaan.

Enthousiaste gidsen
Het succes van de Beleefbus was mede te danken aan de groep enthousiaste gidsen. Wethouder Weijers: “We zijn deze Kerkraadse vrijwilligers heel dankbaar voor hun tomeloze inzet. Zij hebben de Beleefbus mede tot een groot succes gemaakt. Uiteraard hebben wij hen gevraagd of zij bij aanvragen voor een rondrit-op-maat ook weer van de partij zijn om gasten te begeleiden.”

Kortingsregeling
Wie de Beleefbus Kerkrade wil huren, kan gebruik maken van een aantrekkelijke kortingsregeling. Meer informatie over het huren van de busjes en deze regeling is te vinden op de website.

Over Hanneman de Toerist
Hanneman de Toerist is vervoerspartner van Beleef Kerkrade. Dit bedrijf is sinds 1947 vanuit Kerkrade actief en een vertrouwde naam op het gebied van personenvervoer. Hanneman de Toerist heeft maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Het bedrijf voelt zich sterk betrokken bij het welzijn van mens, maatschappij en milieu. Het bedrijf is een professionele partner voor alle soorten personenvervoer, van individuele ritten en groepsreizen tot evenementen- en VIP-vervoer (www.hannemandetoerist.nl).