Beleef Kerkrade organiseert fotowedstrijd!

Jong en oud, Kerkradenaar en bezoeker, iedereen is welkom om mee te doen aan de fotowedstrijd die Beleef Kerkrade deze zomer organiseert. “Onze fotowedstrijd past prima bij deze zomer, die voor veel mensen in het teken staat van genieten in eigen omgeving. Doel is om de beleving van onze stad te vangen in een beeld. Zo kan iedereen laten zien wat Kerkrade zo uniek maakt”, aldus wethouder Tim Weijers (stadsmarketing).

Mooie prijzen

Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen. De winnaars kunnen kiezen uit een jaarabonnement voor GaiaZOO, een seizoenkaart voor Roda JC Kerkrade of combitickets voor Continium discovery center, Cube design museum en Columbus earth center. Bovendien krijgen de mooiste foto’s een plek in de Beleef Kerkrade expositie, die vanaf 1 oktober a.s. zal plaatsvinden in HuB Kerkrade.

Beleef Kerkrade in beeld

Deelnemers aan de wedstrijd kunnen maximaal vier foto’s inzenden. De foto’s mogen betrekking hebben op vier verschillende onderwerpen: recreëren, wonen, werken en ondernemen in Kerkrade. Per onderwerp kunnen deelnemers één foto insturen. Een deskundige jury, bestaande uit Kim Paffen (reisfotograaf), Ivo Nouwen (all round fotograaf) en Natalie Savelsbergh (directeur Vrije Academie), beoordeelt alle inzendingen. Inzenden van foto’s kan tot uiterlijk 13 september a.s. via de actiepagina op onze website.

‘In the picture’

Een selectie uit de ingezonden foto’s zal van oktober tot de jaarwisseling te zien zijn in de speciale Beleef Kerkrade expositie in HuB Kerkrade. Tijdens een feestelijke bijeenkomst zal de jury de prijswinnaars bekend maken. De winnende foto’s zullen als visitekaartje van Beleef Kerkrade dienen: ze worden bijvoorbeeld gedrukt op een serie ansichtkaarten van Kerkrade. Alle informatie over de fotowedstrijd is te vinden op www.beleefkerkrade.nl/fotowedstrijd.