Foto wedstrijd

Beleef Kerkrade lanceert zomereditie van fotowedstrijd

Vorig jaar vond de Beleef Kerkrade fotowedstrijd plaats in de winter. Veel van jullie hebben meegedaan en prachtige foto’s van onze mooie stad ingeleverd. Na deze eerdere succesvolle editie lanceert Beleef Kerkrade nu een zomereditie van de fotowedstrijd.

Zomereditie
Het hele jaar door toont Kerkrade trots zijn schoonheid. In alle vier de seizoenen laat de stad zich van een andere kant zien. Dit jaar staat de zomer in de schijnwerpers, na de succesvolle wintereditie van vorig jaar. Onze stad bloeit op in volle pracht tijdens de zomermaanden, met betoverende natuurgebieden en een bruisend centrum.

Ga zelf op pad!
Doe mee aan een nieuwe editie van de Beleef Kerkrade Fotowedstrijd! Pak je camera of smartphone en ga op ontdekkingstocht in jouw eigen stad. Vereeuwig de schoonheid van Kerkrade in jouw mooiste foto en maak kans op fantastische prijzen! Samen brengen we al het moois in beeld dat Kerkrade te bieden heeft.

Dit kun je winnen
Allereerst wordt jouw foto getoond op verschillende locaties in Kerkrade. Daarnaast win je ook nog een Beleef Kerkrade kadokaart t.w.v. €75,-.

Zo doe je mee
Jong, oud, bezoeker of Kerkradenaar, Iedereen is welkom om mee te doen. Heb je de perfecte foto gemaakt en ben je helemaal enthousiast om mee te doen? Lever je foto dan vóór 25 augustus in via https://www.beleefkerkrade.nl/wonen/fotowedstrijd-2023/. Wordt jouw foto gekozen door de jury, dan is het daarna tijd om te stemmen. Op 22 september maken we de winnaar bekend!