Beleef Kerkrade TV op RTV

‘Het beste van Beleef Kerkrade TV’ in de kerstvakantie op RTV Parkstad

In de kerstvakantieperiode worden de hoogtepunten van de eerste 6 afleveringen van Beleef Kerkrade TV uitgezonden via RTV Parkstad. Van 27 december 2021 om 13:00 tot en met 9 januari 2022 is ‘Het beste van Beleef Kerkrade TV’ in een dagcarrousel te zien op de regionale televisiezender en online via de Beleef Kerkrade kanalen. De uitzending is tegelijkertijd een eerbetoon aan de onlangs overleden presentator en medebedenker van Beleef Kerkrade TV Lex Nelissen.

Beleef Kerkrade TV
Beleef Kerkrade TV bestaat uit maandelijkse uitzendingen, die elke eerste zondag van de maand vanaf 13:00 en aansluitend in een dagcarrousel te zien zijn op RTV Parkstad. “Door gebruik te maken van de mogelijkheden van televisie, kunnen we een andere doelgroep bereiken, die minder actief is op het internet en via sociale media”, aldus wethouder Tim Weijers (Stadsmarketing). “Wij vinden het belangrijk om iedereen te laten kennismaken met alles wat er in onze stad gebeurt. Beleef Kerkrade TV biedt ambassadeurs van onze stad een mooi podium om hun activiteiten te promoten bij een breed publiek. Tevens heeft RTV Parkstad een regionaal bereik, wat extra promotie voor onze stad betekent”.

Opzet
Het programma wordt steeds op een andere, karakteristieke Kerkraadse locatie opgenomen. In elke aflevering worden gasten uitgenodigd om onderwerpen uit de actualiteit te bespreken. Vaste thema’s zijn niet alleen de pijlers van Beleef Kerkrade, maar ook alle evenementen, activiteiten van onze toeristische partners en grote gemeentelijke projecten zoals Vie – leven in beweging en Het Martin Buber. In de talkshowformule wordt ook ruimte opgenomen voor muzikale intermezzo’s; tevens komen de reeds bekende Beleef Kerkrade Stories terug in het programma.

Het beste van 2021
Inmiddels schoven vanaf juni 2021 ruim 40 gasten aan bij Beleef Kerkrade TV en werd de talkshow uitgezonden vanuit zes verschillende locaties. De uitzending ‘Het beste van Beleef Kerkrade TV’ vormt een compilatie van de hoogtepunten van de zes afleveringen uit 2021.

Aflevering 1 t/m 6 gemist?
Kijk ze dan allemaal terug via www.beleefkerkrade.nl/beleef-kerkrade-tv.

2022
In 2022 gaat Beleef Kerkrade TV verder met de maandelijks talkshow. Op zondag 6 februari 2022 is om 13:00 op RTV Parkstad en online van de Beleef Kerkrade kanalen de eerste uitzending van 2022. Binnenkort wordt de nieuwe presentator of presentatrice bekend gemaakt.