Beleef Kerkrade Fotowedstrijd 2023

Beleef Kerkrade organiseert jaarlijks een fotowedstrijd waar veel fanatieke hobby fotografen aan mee doen. Dit jaar waren er maar liefst 350 inzendingen! Een onafhankelijke jury, bestaande uit marketingdeskundigen, maakte een selectie uit alle inzendingen waar de Facebook-volgers van Beleef Kerkrade op konden stemmen.

De foto van Sophie Lonij met daarop een van de stokstaartjes van GaiaZOO won met maar liefst 124 stemmen. Onlangs mocht ze haar prijs, een Beleef Kerkrade cadeaukaart van € 75,– tijdens een feestelijke ontvangst ophalen. Sophie vertelde dat ze al voor de 3e keer meedeed aan de fotowedstrijd en dat ze meerdere foto’s had ingestuurd om een grotere kans te maken. Ze kijkt veel naar TikTok-filmpjes om zo handige fototips te leren die ze meteen toepast.

Wethouder Tim Weijers (Stadsmarketing) is blij met de populariteit van de fotowedstrijd: “We zijn verrast door de hoeveelheid en vooral de kwaliteit van alle inzendingen. De winnende foto van Sophie komt natuurlijk groot op onze LED-schermen langs alle uitvalswegen te staan. Haar foto en ook alle andere ingezonden foto’s kunnen we goed gebruiken in ons drukwerk en op onze Social Media kanalen. De deelnemers van de fotowedstrijd werken dus zo mee aan het beeld van Kerkrade dat we in al onze marketingactiviteiten naar buiten brengen.”