Beleef de Verraders ook ná de Finale in Kerkrade!

Vrijdagavond 27 mei is om 20.00 uur de spannende finale van het RTL 4 programma De Verraders. Kasteel Erenstein was wekenlang het decor van het populaire spel met verraders en getrouwen. Het programma heeft veel extra bezoekers richting de Anstelvallei gelokt. Beleef Kerkrade speelt hierop in met de ontwikkeling van een nieuw stadsspel.

Stadsspel met missies
Een stadsspel is een leuke manier om een stad eens op een andere manier te verkennen. Samen met je groepje los je al wandelend leuke missies op. Spelenderwijs kom je meer te weten over Kerkrade en proef je de sfeer van de opnamelocaties. Natuurlijk vertrek je bij kasteel Erenstein; dit is immers dé blikvanger van het tv-programma! Er is gekozen voor een variant die volledig met je smartphone is te spelen. Je kunt zo nog op het laatste moment beslissen dat je het spel met je familie, collega’s of vrienden wilt spelen.

Onderdeel toeristisch beleid
De lancering van het nieuwe thematische stadsspel past in het toeristisch beleid van de stad: “Wij willen mensen verleiden om onze stad op allerlei verschillende manieren te beleven. Het nieuwe stadsspel verbindt de Anstelvallei en ons stadscentrum op een eigentijdse wijze. Het is een leuke toevoeging aan ons bestaande toeristisch aanbod”, aldus wethouder Tim Weijers (stadsmarketing, toerisme).

Lancering spel
Het spel wordt deze zomer officieel gelanceerd. De exacte lanceringsdatum en de verkoopwijze wordt via Beleef Kerkrade bekend gemaakt.