Bakkerij Voncken opent Flagshipstore aan Rodaboulevard Kerkrade!

Wethouder Alexander Geers (Economische Zaken) feliciteerde de familie Voncken met de opening van de Flagshipstore van Bakkerij Voncken op de Rodaboulevard in Kerkrade. Na een reis van 116 jaar ambacht en vakmanschap heeft de bakkerij haar gedroomde Flagshipstore geopend. Bakkerswinkel en lunchcafé in één maken onderdeel uit van een grote uitbreiding van de huidige productielocatie, die het bedrijf later deze zomer volledig in gebruik zal nemen. “Dit succesvolle familiebedrijf past uitstekend op de Rodaboulevard. Door de uitbreiding van Bakkerij Voncken zal het bezoekersaantal op de Rodaboulevard de 7 miljoen passeren”, aldus Geers.

Teamprestatie
“De opening van de Flagshipstore is een lang gekoesterde droom en komt vandaag na jaren van keihard werken uit. Wij zijn onze medewerkers enorm dankbaar, want uiteindelijk realiseer je dit niet alleen. Dit is een teamprestatie van groots formaat”, vertelt directeur Frans Voncken vol lof. De afgelopen jaren opende het bedrijf op verschillende locaties in Zuid-Limburg diverse filialen met een full service concept, winkels met naast een bakkerij functie ook een uitgebreide lunchroom.

Beleving
In de Flagshipstore in Kerkrade is alles te vinden waar Bakkerij Voncken voor staat. Een winkel en lunchcafé vol brood, banket, patisserie, ijs en chocolade. Een totaal beleving waar Bakkerij Voncken zich al een aantal jaar geleden op heeft toegelegd. “De wensen van een consument veranderen sneller dan ooit. Met een normale bakkerswinkel kom je er tegenwoordig niet meer. Wij hebben als bedrijf een aantal jaar geleden ingezet op het creëren van belevingswinkels waar de consument het ware geluk kan ervaren en kopen. Met het openen van onze Flagshipstore bouwen we verder aan deze visie en voelt dit echt als de kers op de taart”, aldus Julien De la Haije (directie).

Ambacht
Sinds 1907 staat Bakkerij Voncken al voor puur ambacht. Een uniek onderdeel van de Flagshipstore is de speciaal ingerichte taartenshowroom vol creaties en ideeën. “Voor mij is vandaag een droom in vervulling gegaan. Een taartenshowroom waar klanten hun ultieme taart kunnen samenstellen, dat is iets daar droom ik al jaren van. Met onze nieuwe taarten showroom kunnen wij deze expertise nog verder uitbouwen en nog meer mensen het ultieme geluk bezorgen”, aldus Piroschka Voncken (directie). Bakkerij Voncken zal de komende weken de nieuwe productielocatie, gelegen achter de Flagshipstore, verder afbouwen en in gebruik nemen. Daarmee is het bedrijf klaar voor de toekomst en zal het er alles aan doen het ambacht ook in de toekomst te waarborgen.

Meer informatie
Bezoek de Flagshipstore van Bakkerij Voncken aan de Rodaboulevard, Wiebachstraat 13 in Kerkrade of ga naar www.bakkerijvoncken.nl.