a-new-home-makelaardij-20-jaar

A New Home Makelaardij 20 jaar in Kerkrade!

Wethouder Alexander Geers (Economische Zaken) feliciteerde Nathaly van de Poel met haar 20-jarig bestaan van A New Home Makelaardij. Sinds 32 jaar is Nathaly van de Poel, eigenaresse van A New Home Makelaardij, werkzaam in de makelaardij met sinds 1997 haar eigen kantoor. Als geboren en getogen Kerkraadse maakte zij met haar kantoor in 2003 de overstap van Heerlen naar Kerkrade, inmiddels alweer 20 jaar geleden. 

Van Heerlen naar Kerkrade

“Vanuit Heerlen naar Kerkrade, een stap die door velen niet begrepen werd. Want in Heerlen daar moest je je eigen kantoor hebben, toch niet in Kerkrade”, vertelt Nathaly. “Van deze stap heb ik echter nog nooit spijt gehad. Ik kocht een bedrijfspand aan de Akerstraat 125 te Kerkrade waar vroeger een autorijschool gevestigd was en toverde het om tot een hip en toegankelijk kantoor waar iedereen binnen kan lopen”. Hier heeft Nathaly de afgelopen jaren samen met haar team met plezier gewerkt.

Het kantoor richt zich met name op de woningmarkt in de regio Parkstad.

Wonen, werken en ondernemen in Kerkrade
Zelf is Nathaly ook woonachtig in Kerkrade en is trots op haar stad. “Kerkrade heeft de afgelopen jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt, zowel in het centrum als in de wijken”, vervolgt Nathaly.

Thuisgevoel
“Het blijft nog steeds bijzonder om elke dag bezig te zijn met wellicht één van de belangrijkste beslissingen in het leven van mensen. Het kopen en verkopen van je thuis is een emotionele stap en het blijft speciaal om mensen daarbij te mogen begeleiden. Elk verhaal en elk pand is anders. Ook de juridische valkuilen waar mensen vaak tegenaan lopen is een belangrijk aspect van ons werk. Wij proberen een rustige verkoop te waarborgen. Zodat het voor de verkoper een mooie afsluiting is en voor de koper een veilig nieuw thuis. Ons doel is dan ook uw thuisgevoel!”, sluit Nathaly af.

A New Home Makelaardij
Nathaly is zowel Registermakelaar als Registertaxateur en mocht onlangs het makelaarsstafje ontvangen van de Nederlandse Vereniging van Makelaars voor haar 25 jarig lidmaatschap. Meer informatie loop binnen bij A New Home Makelaardij aan de Akerstraat 125 in Kerkrade-West of ga naar www.anewhome.nl.