Eropuit

Dagje uit

Op vakantie, een weekendje weg of een gezellig dagje erop uit. Samen is altijd leuker dan alleen. Dat begrijpen wij heel goed in Zuid-Limburg. Daarom presenteren wij met veel plezier een uiteenlopend aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden.

Er is voor iedere bijzondere dag een geschikte activiteit: Als familie iets te vieren? Opzoek naar een restaurant waar kinderen kunnen spelen en smullen? Zin in een beetje actie en avontuur voor het hele gezin? Of de kleinkinderen een onvergetelijke dag uit bezorgen? Kerkrade is de stad waar je moet zijn!

Leuke uitjes in Kerkrade

Kerkrade is de perfecte uitvalsbasis voor een de leukste dagjes uit in Zuid-Limburg. Deze stad bezit een breed scala aan attracties en bezienswaardigheden. Naast de ruim 900 jaar oude Abdij Rolduc, heeft de stad publiekstrekkers als GaiaZOO, LeisureDome, Roda JC Kerkrade en Museumplein Limburg.

Ook zijn er kleine pareltjes te vinden als Schacht Nulland, de Botanische Tuin en de verrassende Anstelvallei. En het centrum van Kerkrade bruist van nieuwe horecagelegenheden, winkels en evenementen.

Kerkrade écht beleven?