Beleef zelf hoe het is om een verrader te zijn!

Het Beleef Kerkrade Verradersspel is een leuke manier om Kerkrade op een andere manier te ontdekken. Het spel brengt je langs de leukste plekjes in de omgeving van het iconische kasteel van het populaire tv-programma De Verraders.

Je speelt het stadsspel met een groep van maximaal 6 personen. Hiervoor heb je een smartphone nodig. Het spel kost € 19,95 en is hier te koop. Onderweg maak je kennis met alles wat typisch Kerkraads is: van dialect tot blaasmuziek, je komt het allemaal tegen! Zodra je het spel hebt gedownload, kun je meteen bij Kasteel Erenstein beginnen. Afhankelijk van het aantal tussenstops en het looptempo, ben je zo’n twee uur onderweg.

Win een overnachting!

Heb jij altijd al eens in hét kasteel van De Verraders willen overnachten? Dit is je kans! Trek erop uit en speel Het Beleef Kerkrade Verradersspel in juli en/of augustus 2022 en maak kans op een overnachting voor 2 personen in Kasteel Erenstein te Kerkrade. De prijs is mogelijk gemaakt door Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein.

Doe nu mee!

Hoe maak je kans op deze fantastische prijs?

  1. Download het spel hier of scan de QR-code;
  2. Speel het spel en ontdek wat het geheime sleutelwoord is;
  3. Vul het formulier in met jouw contactgegevens én belangrijker nog, laat ons weten wat volgens jou het sleutelwoord is;
  4. Zorg tot slot dat je Beleef Kerkrade volgt op social media, zodat jij als eerste op de hoogte bent van de winnaar die we begin september bekend maken!
Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scan QR-code

qr-code-het-verradersspel

Kerkrade écht beleven?