34067

Kerstbrunch

Op zoek naar een leuk uitje voor de hele familie op Tweede Kerstdag? Kom dan naar het Museumplein in Kerkrade en geniet van een lekkere en feestelijke brunch op de Cube Top Floor. Daarna zijn er in het Columbus earth center, het Cube design museum of het Continium discovery center voor het hele gezin leuke dingen te beleven!

Ga je deze kerstvakantie naar de film om te zien hoe de zoveelste superheld de aarde zal redden? Vergeet de bioscoop, kom naar Columbus earth center! Hier ervaar je hoe het voelt om net als een astronaut hoog boven de aarde te zweven en ontdek je aansluitend hoe je zelf een duurzame superheld kunt worden! Kijk voor de programmering in de kerstvakantie op de website.

*De voorstelling Earth, Our Planet Our Home is geschikt voor kinderen vanaf circa 10 jaar. Let op: dit is een indicatie, de organisatie verzoekt ouders om zelf een inschatting te maken of de film voor hun kinderen geschikt/leuk is.

Prijs Volwassenen (vanaf 13 jaar): € 32,50 per persoon. Kinderen (5 t/m 12 jaar): € 22,50 per persoon. Kinderen tot en met 4 jaar: gratis. Museumkaart houders ontvangen € 5,- korting op dit arrangement De kerstbrunch is inclusief toegang tot Columbus earth center.