34339

Bijna Kerst

De witte kersten uit vervlogen jaren. De geur van echte kaarsjes in de boom. Kippensoep met ‘echte’ ogen. Het pasteitje. Knien in ’t zoer. Beelden en sentimenten verdwijnen naar een land van vergetelheid. Maar Bijna Kerst blijft en zorgt met zekerheid voor dat gevoel van ‘bijna kerst’.

In Heerlen én Kerkrade
Bijna Kerst brengt ook dit jaar de vertrouwde artiesten Paul van Loo, Ivo Rosbeek en de Lotgenoten, Paul Logister, Maartje en Janneke Meessen naar het podium. Roger Lataster en Raymond Clement spelen zoals vanouds met de kerststal en de traditie. Even worden de witte kersten van weleer vergeten en verdwijnt de geur van de kaarsen. Voor-, hoofd- en nagerecht staan klaar. Je hoeft maar aan te schuiven. Eerst op zaterdag 21 december in Theater Heerlen, daags erna, op zondag 22 december in Theater Kerkrade om 20.00 uur.

De opbrengst van de voorstelling op 21 december gaat naar een goed doel: Stichting Candy Promise. Candy Promise zet zich in voor kansarme kinderen en weeskinderen in het binnen- en buitenland. De opbrengst van de voorstelling op 22 december gaat naar een ander goed doel: Lakisama.

Lakisama wil, door toegang te geven tot onderwijs, kinderen in lagere inkomenseconomieën een betere toekomst bieden. Momenteel worden kinderen in Nairobi ondersteund, die zonder financiële hulp niet naar school kunnen. Met het geld dat wordt ingezameld, worden school- en collegegelden betaald evenals bijkomende kosten zoals uniformpjes, rekenmachines en schriften.

Prijs Sterrang: € 23,-, Rang 1: € 20,-, Rang 2: € 18,-, Rang 3: € 16,-, Rang 4: € 10,-.