ZOO Groen is GaiaZOO

Eikelmuizen, giraffen, slingerapen, gorilla’s, leeuwen, en nog 140 andere diersoorten: elk met een eigen voedselvoorkeur en behoefte qua onderkomen. Bijna 500.000 bezoekers die vele duizenden kopjes koffie, cola of bier drinken, ijsjes, frites en broodjes eten. Een stuk of 30 gebouwen waar warmte, water en licht nodig is. Een kleine greep uit de bedrijfsonderdelen van GaiaZOO die allemaal impact hebben op planeet aarde.  

Welke uitdagingen liggen er en welke oplossingen heeft GaiaZOO gevonden om zo verantwoord mogelijk te werk te gaan? Hanneke en Stan van GaiaZOO nemen je in de lezing “ZOO Groen is Gaia!” lezing graag mee in hun ervaringen.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 19 oktober 2023
Locatie: Auditorium Magnolia
Tijdsduur: 19.00 – 20.45 uur lezing + borrelen tot 21.30 uur
Prijs: 5,- per persoon

De prijs is inclusief een heerlijk duurzaam kopje koffie of thee aangeboden door SLURBB koffie met een verantwoord chocolaatje van Bruns Chocolade en u krijgt een flesje Gaiabier van Brouwerij Rolduc om mee naar huis te nemen.

Via onze natuurbehoudstichting Gaia Nature Fund komt jouw bijdrage volledig ten goede aan de bescherming van de bedreigde berberaap in Marokko.