Piaf

Na een leven vol drank, drugs en mannen overleed 60 jaar geleden één van Frankrijks grootste artiesten: Edith Piaf. Nu, ver na haar dood, worden haar liedjes zoals Non, Je ne regrette rien, Milord en La Vie en Rose over de hele wereld nog steeds geluisterd en gezongen. Deze musical vertelt het verhaal achter de legende. 

Edith Piaf is zojuist overleden. En ze is danig in de war. Dit is niet wat ze wou. Ze zou sterven in Parijs met een priester aan haar bed. Niet in een of ander gehucht. Net overleden komt de verwarde Piaf vier karakters tegen: de Engel, de Duivel, de Nar en de Dood. Dan blijkt dat haar man Theo Sarapo goed naar haar geluisterd heeft. Hij heeft een ambulance gebeld om Edith naar Parijs te brengen. Tegen de chauffeur liegt hij dat Edith slaapt. Het wordt een lange tocht van bijna duizend kilometer naar Parijs. Onderweg zit Edith opgescheept met haar vier passagiers, waarvan eenieder een onuitwisbare indruk op haar bestaan heeft achtergelaten.

De kleine mus

Aan de hand van boeiende verhalen en natuurlijk de onvergetelijke muziek van Edith Piaf zoomt deze musical in op het leven en de dood van ‘de kleine mus’. Om te ontdekken wie ze was en wat voor onbeschrijflijk mooi erfgoed zij achterlaat.

Met Suzan Seegers, Thomas Cammaert, Cystine Carreon, Job Bovelander en Hein Gerrits.