West op zijn best

West op zijn Best

Kerkrade West kent veel diversiteit en waarom zou dit anders zijn op het gebied van welzijn? Binnen de wijk zijn veel professionals en vrijwilligers werkzaam die zich inzetten voor het welzijn van de bewoners van de buurt. Onder het motto samen staan we sterk ontstond het idee om de samenwerking te zoeken tussen ‘t Westhoes en het Flexiforum. Uit een klein idee ontstond een netwerkdag.

West op zijn Best was geboren… De verschillende projecten en organisaties die betrokken zijn bij de bewoners van Kerkrade West slaan de handen ineen en presenteren onderling en aan de buurt hun aanbod.

Op zaterdag 30 maart van 12.00 tot 17.00 uur is jong en oud, buurtbewoner, vrijwilligers, professionals en andere geinteresseerden welkom om een kijkje te komen nemen in het Flexiforum (Spekhofstraat 15). De dag is geheel gratis en er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud te doen.

Bent U bewoner van Kerkrade West, wandel dan gerust binnen op zaterdag 30 maart en neem een duik in de vele projecten die de wijk rijk is. Of het nu gaat om een buurtkamer-project van en door buurtbewoners of een professioneel hulpaanbod, er is van alles te vinden.

Bent U zelf professional of vrijwilliger in de wijk en wilt uw project komen voorstellen op de dag zelf, dan kunt U zich nog steeds aanmelden hiervoor via: Monique.veldhuiyźen@levantogroep.nl

Minder weergeven