Viva la Vida Run

Atleten, hardloopfanaten en sportieve uitdagers opgelet! Ben je klaar om je uithoudingsvermogen te testen en te genieten van de prachtige omgeving van Kerkrade? Dit is je kans! Je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de Viva la Vida Run op zondag 24 september 2023.

De Viva la Vida Run is meer dan alleen een hardloopwedstrijd – het is een viering van het leven, de gezondheid en de pracht van de natuur. Het parcours slingert zich een weg door het adembenemende landschap van Kerkrade, waardoor je niet alleen het beste uit jezelf haalt, maar ook volop geniet van de schoonheid van onze stad.

Deze wedstrijd is voor alle leeftijden en niveaus. Of je nu een doorgewinterde marathonloper bent, of net begint met hardlopen, er is voor iedereen plek bij de Viva la Vida Run! Wij geloven dat het er niet alleen om gaat hoe snel je loopt, maar vooral ook om de reis die je maakt.

Schrijf je in op www.vivalavidarun.nl en word onderdeel van dit bijzondere hardloopevenement. Grijp je hardloopschoenen, nodig je vrienden uit, en kom samen genieten van het hardlopen en de gezelligheid na het bereiken van de finish!

Viva la Vida! Vier het leven, vier de sport. Graag tot 24 september in Kerkrade!