Vespucci Kwartet Klankstad Klassiek

Onder aanvoering van de aan de Muziekschool Kerkrade muzikaal opgegroeide Lisanne Soeterbroek neemt het Vespucci Kwartet de luisteraar mee naar het hoge Noorden.

Laat u betoveren door de intense samenklank van twee violen, altviool en cello, waar alle grote componisten zich door hebben laten verleiden. Het concert van het Vespucci Kwartet is een ode aan de muzikale schoonheid van het strijkkwartet, het absolute hoogtepunt van de kamermuziek.

Het programma omvat meesterwerken zoals het prachtige strijkkwartet opus 74/3 ‘De Ruiter’ van Haydn, een meester in het genre. Ook wordt het diepgaande en ontroerende strijkkwartet nr. 1 op. 27 in g kl.t van Grieg ten gehore gebracht, waarmee u wordt meegenomen op een muzikale reis door zijn Noorse roots.

Mis deze unieke gelegenheid niet om het Vespucci Kwartet live te ervaren op Klankstad Klassiek. Laat u betoveren door de pracht van het strijkkwartet tijdens dit onvergetelijke festival!

Programma
Haydn / Strijkkwartet opus 74/3 ‘De Ruiter’
Grieg / Strijkkwartet nr. 1 op. 27 in g kl.t

Dit concert is onderdeel van het festival Klankstad Klassiek. Geniet van de concerten op Klankstad Klassiek voor slechts €5,- per stuk. En als u ze alle 4 tegelijkertijd aanschaft, ontvangt u zelfs 50% korting op de totaalprijs.