Vasteloavendskonzeët

Zo kort voor carnaval begint bij het Kerkraads Symfonie Orkest het carnavalshart sneller te kloppen. De symfonieën schuiven aan de kant en de zwarte smokingjassen worden ingeruild voor een carnavaleske outfit: het KSO is weer klaar voor de jaarlijkse Vasteloavendskonzeëte!  

Deze feestelijke opmaat naar de Drei Dol Daag begint traditiegetrouw met de Jardemars en zal zoals altijd eindigen met ’t Sjunste op de Welt. Daartussenin klinkt mooie licht klassieke muziek, geniet u van bijzondere solisten én een speciale verrassingsact. En natuurlijk geven ook dit jaar de Prins en Raad van 11 acte de présence.

70 jaar jong!

Het Kerkraads Symfonie Orkest onder leiding van dirigent Jos Zegers viert dit seizoen zijn 70-jarig jubileum. Het orkest viert deze prachtige mijlpaal in Theater Kerkrade. Roger Brandts, trompettist en bestuurslid, Kerkraads Symfonie Orkest: “Elk seizoen zijn wij als ‘regionale trots’ in de brochure van het PLT te vinden. Wij mogen daarom zeer zeker Theater Kerkrade onze thuisbasis noemen. Het is dus vanzelfsprekend om in 2025 ons zeventig jarig jubileum te vieren in de prachtige zaal van het Theater Kerkrade. U wordt van harte uitgenodigd!”