Spelersdag Roda JC

Op zaterdag 7 oktober 2023 houdt Roda JC een spelersdag voor haar seizoenkaarthouders in GaiaZOO. Seizoenkaarthouders van Roda JC dienen in het bezit te zijn van een speciaal e-ticket.

Programma
10.00 – 17.00 uur
Park geopend
Iedereen is van harte welkom om het park op eigen gelegenheid te bezoeken. Tussen 12.00u en 16.00u kom je verschillende spelers van de selectie in het park tegen.

12.00 – 16.00 uur
Roda JC plein geopend
Bezoek het Roda JC plein; ontmoet spelers van de selectie, bezoek het Roda JC museum, Roda 1962, de kidsclub én fanshop. Onze bar is geopend voor het verkrijgen van een hapje en een drankje.

13.00 – 14.00 uur
Presentatie* Technische staf Roda JC
“Bij deze presentatie word je in één uur tijd meegenomen door verschillende facetten van ons technisch beleid en onze technische staf. Technisch manager Rob Servais vertelt over de afgelopen transferzomer en legt uit waarom er bepaalde keuzes gemaakt zijn. Onze video-analist, Matthias Maurer, vertelt wat hij precies doet en waarom de analyse van beelden zo belangrijk is. Tot slot vertelt ook onze medische staf over hun dagelijkse bezigheden. Welke gegevens monitoren zij? Hoe proberen zij iedere speler zou fit mogelijk te krijgen en te houden? Deze vragen en nog veel meer worden beantwoord tijdens deze presentatie!”

14.30 – 15.30 uur
Presentatie* Roda 1962 incl. oud-spelers, met thema VVV Venlo – Roda JC
“In deze presentatie wordt er terug- en vooruitgeblikt op de wedstrijd tegen provinciegenoot VVV-Venlo. Dit gaan we doen met prachtige anekdotes, (oud-)spelers die voor beide clubs zijn uitgekomen en schitterende goals gescoord in de confrontaties met VVV-Venlo. Kortom een presentatie die je niet wil missen!”

*Beide presentaties vinden plaats in het Gaia theater en zijn exclusief toegankelijk voor seizoenkaarthouders. Reservering vooraf verplicht.